Google Map API: Find, træk og opdater min placering

Klik her for at se!Jeg købte Google Map Hacks i går, men er lidt skuffet over bogen. Det er ikke forfatterens skyld, men bogen er stort set forældet siden frigivelsen af ​​Googles Geocoder og Googles version 2 af dets API.

Der var en hel del links i bøgerne, så jeg var i stand til at tjekke en masse sider og se, hvordan de har tilpasset sig de nye udgivelser. Jeg opbygger kortintegration til et nyt websted, som jeg bygger. Det første trin er, at en lokal kan sætte deres adresse på et kort og derefter opdatere deres placering, hvis markøren ikke er i den perfekte position.

Nogle forbedringer, jeg har gjort:

  • Brug af V2 Geocoder
  • Brug af trækfunktionaliteten på kortet
  • Opdatering af breddegrad og længdegrad i et formularfelt (disse kan naturligvis skjules)
  • Afrunding af bredde og længdegrad til en 8-cifret præcision
  • Deaktivering af formularen, så personen ikke kan tilføje mere end en placering

Klik HER for en fungerende DEMO.

Jeg designede mine egne markører til en avanceret mulighed. Skriv en kommentar til denne post, hvis du 'låner' min kode, eller hvis du forbedrer den på en eller anden måde. Jeg ville elske at se, hvad du vil gøre. Mine næste trin er, at brugeren skal vælge, hvilken type markør de ønsker, samt at sætte et miniaturebillede i informationsvinduet.

Brug gerne koden - du kan donere en tak til min Paypal.

Støt dette websted!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.