Ring til mig, når du er ude af Beta, Google Gears!

Google Gears BetaJeg ved ikke, hvad i alverden der er pakket ind Google Gears for sin Beta-frigivelse, men jeg synes, de burde flytte tilbage til Alpha.

Jeg begyndte at løbe Google Gears for cirka en uge siden for at teste offlinefunktionaliteten af ​​applikationer som Google Reader. Jeg bemærkede ikke umiddelbart nogen problemer med tilføjelsen, men i løbet af ugen måtte jeg tvinge til at afslutte Firefox mere og mere og mere.

Til sidst vil bare at have en enkelt side åben (der ikke har noget at gøre med offlinevisning) få Firefox til at fryse op. Den anden nat bemærkede jeg det, mens jeg brugte det Yahoo Webmessenger. Jeg var nysgerrig, om det var Yahoo, der forårsagede mig problemer. I dag stoppede jeg med at bruge det og havde stadig problemer. Jeg deaktiverede Google Gears, efter at Firefox ville fryse op hvert par minutter og voila! Jeg er fri igen.

Undskyld, Google. Få dine bagdele tilbage på campus, bestil lidt pizza, og afskær massagekuponerne til dette hold - de skal komme tilbage på arbejde!

3 Kommentarer

 1. 1

  Da jeg havde mit hurtige spil med Gears, fandt jeg en række mærkelige ting i gang, men jeg lagde det ned til det faktum, at jeg var ved at udvikle, og at der ville være bivirkninger, jeg endte også med at afinstallere det, da jeg allerede har for mange Firefox tilføjelsesprogrammer installeret.

  Jeg finder ud af, at firefox i sig selv bliver mere upålidelig, jo flere tilføjelser du har på én gang, ikke sikker på, om dette ned til hukommelseslækage eller bare generelt bremser.

 2. 2

  kun google har modet til at frigive beta-software i så stor skala.

  vi prøvede engang at frigive beta-software, og mange shareware-websteder nægtede at acceptere softwaren ... og sagde, at det kan forårsage ustabilitet på brugerens maskine.

  Men det samme sted vil mere end gerne udgive beta-ting fra store fyre 🙂

 3. 3

  Nøjagtigt!
  Jeg har haft lignende problemer. Faktisk, jeg er stoppet med at bruge Firefox ... til sidst vidste jeg, at det var gear og deaktiverede alle tilføjelsesprogrammer ... for at bekræfte, at det var tilføjelsesproblemet, \ n.
  Andre vendte gradvist tilbage uden tandhjul. På en eller anden måde er Firefox stadig forkert. 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.