Google Docs forklaret

Google Docs

Google Docs har virkelig været en velsignelse for det firma, jeg arbejder for. Vi er et ungt selskab på 5 (har lige ansat vores femte!), Og vi har ikke en server eller et delt netværksapparat. Helt ærligt, vi har ikke brug for en.

Da jeg startede, blev al dokumentation simpelthen sendt via e-mail og blev hurtigt forvirrende! Jeg fyrede op Google Docs og begyndte at gemme dokumenter ... så vi flyttet til Google Apps og vi vedligeholder nu al vores delte dokumentation i den. Vi har teammedlemmer i Dallas, San Jose og i Indien, der fungerer fra Basecamp og disse dokumenter på daglig basis, og det har været fantastisk!

Fra et markedsføringsmæssigt synspunkt tror jeg, at Google Docs ville være en stor ressource for tekstforfattere og redaktører at bruge, når de bygger indhold til en klient. Da begge kan logge ind på samme tid, kan du foretage redigeringer, chatte osv ... det perfekte værktøj.

Jeg bemærkede, at Common Craft delte en anden video vedrørende Google-dokumenter:

Hvis du ikke har tilmeldt dig, er det det værd! For meget små virksomheder med en håndfuld medarbejdere eller medarbejdere, der ikke er centralt placeret, er det et godt system.

Vores overordnede dokumentations- og processtrategi

Basecamp er et rudimentært projektlager, hvor vi kommunikerer og indfanger den samlede projektforløb. Google docs er meget mere samarbejdsvilligt og opretholder en fantastisk ændringshistorik, så vi bruger det snarere end Basecamp.

Mellem de to har vi stadig brug for et opgavestyringssystem, så vores integrations- og udviklingsfirma får mig til at evaluere Atlassian Jira. Det ligner et godt system. Jeg følger op og fortæller dig, hvordan det fungerer!

7 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk indlæg, Doug. Jeg talte med en af ​​mine venner forleden, en fyr, der driver en lille designbutik. Han arbejder med en forfatter 150 miles væk, og han samarbejder undertiden med mennesker så langt væk som Denver. Hvordan får de det til at fungere? Google Docs og Google Apps. For at omskrive REM liberalt kan dette være slutningen på software, som vi kender det, og jeg for det første vil føle mig helt fint.

 2. 2

  Jeg er helt enig, men jeg vil gå længere og sige, at det fungerer meget godt for mellemstore og endda store virksomheder.

  Jeg har altid betragtet MS Office som en "vigtig" applikation, men en kollega forsøgte at overbevise mig om, at du kan klare dig uden Office ved at bruge Google Docs og de gratis Office-seere (f.eks. Excel Viewer). Hans argument var, at du til at læse dokumenter bruger seerne (let at se med et dobbeltklik), men til at oprette nye dokumenter bruger du Google Docs. Jeg var skeptisk, fordi jeg er en stor Exel-bruger, men har siden købt en ny computer (Vista, yikes!) Og troede, jeg ville prøve. Det tog noget at vænne sig til, men nu er jeg overbevist om, at han har ret, fordi jeg har været i stand til at "overleve" i omkring en måned uden problemer.

  En meget god bivirkning var, at jeg har indset, hvor ofte dokumenter virkelig er beregnet til at blive delt. Nu er jeg på det punkt, hvor jeg bliver virkelig frustreret, når folk sender Excel-regneark rundt til samarbejdsformål via e-mail. Det er så uproduktivt, fordi du aldrig ved, hvad der er den nyeste version. Man kan argumentere for, at Sharepoint-serveren løser disse problemer, men det gør det ikke, når du har eksterne / afbrudte brugere, der ikke kan oprette forbindelse til din Sharepoint-server.

  Denne konvertering er meget vanskelig for brugere i et virksomhedsmiljø af forskellige årsager, men jeg ser stadig flere og flere virksomhedsbrugere, der bruger webbaserede apps.

  Som du omskrev det, “Det er slutningen på software, som vi kender det, og jeg ..” 🙂

 3. 3
 4. 4

  Jeg kan også lide Google Docs, men jeg kan ikke lide Basecamp. jeg foretrækker Wrike. Værktøjerne er meget praktiske, da du kan samarbejde med så mange mennesker, som du vil, og alle får gratis konti.

 5. 5

  Jeg undersøger, hvordan SMB'er bruger google apps, og hvad er hullerne. Skriv venligst om din oplevelse med at integrere JIRA.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.