Blogger en havn til Black Hat SEO

sort hat seo

God ven og mentor, Ron Brumbarger sendte mig en note i morges med et foruroligende link til en blog på Blogger, der dukkede op på nogle Google-alarmer for nogle nøgleord, han fulgte. Jeg gentager ikke nøgleordene her, da jeg ikke vil have, at mine besøgende backlinker eller besøger bloggen, men resultaterne var ret foruroligende. Her er et afsnit af tekst fra en blog, som jeg fandt knyttet til:

Spam-blog

URL'en og navnet på bloggen ser ud til at være kodet på en eller anden måde, så skaberen kan spore resultaterne. Inkluderet i stillingerne er tredjepartsindhold drysset med fed nøgleord - det ser ud til at teste søgeordstæthed. Der er også backlinks til andre blogs, der tester andre nøgleord ... stien fortsætter og fortsætter og fortsætter.

Den pågældende blog ser ikke ud til at stjæle noget indhold, bare dabbling i nogle test af nogle nøgleord og sætninger. En af grundene til at dette er skræmmende er, at de sandsynligvis tester, så de kan beregne, hvordan man vinder disse termer i søgemaskiner. Jeg lod Ron vide det og sendte ham et link til Bloggers rapporteringsblanket for spamblog; forhåbentlig lukkes det straks såvel som alle andre relaterede blogs, der linker til og fra dem.

Jeg er ikke overrasket over, at der er spammere derude, der tester med disse metoder. Jeg er dog overrasket over, at dette sker lige under Googles næse! Matt Cutts anmoder om nogle ideer til, hvad Google skal tackle for webspam i 2009 - måske skulle deres egen platform være en topprioritet!

Tak for at lade mig vide og skrive om denne Ron! Ron er præsident for Bitwise Solutions, et førende firma her i Indianapolis, der udfører noget fantastisk arbejde nationalt med Microsoft Sharepoint udvikling og integration.

4 Kommentarer

 1. 1

  Hvis du gav en Google-database magt til at tale og sagde "fortæl mig om flyrejser til Chicago", er det sandsynligvis meget tæt på, hvad det ville sige. Uden nogen der kigger over skulderen, er databasen stort set uklart.

  Det ville få nøgleordets vægt nøjagtigt. Det ville få antallet af verber / navneord / stopord helt rigtigt. Det ville få flere andre indviklede faktorer helt rigtigt, men det ville aldrig give mening, medmindre det gentog sig ordret.

  Jeg er heller ikke overrasket over at se dette, det ser ud til, at 2010 måske er året, hvor brutal kraft taktik overtager, hvor spammere bare masseangriber søgeresultater i ekstrem lydstyrke, mens Google bliver drakonisk i behov for den perfekte kombination af ord, inden de afleverer side XNUMX-resultater .

  Jeg vil meget gerne høre mere om dine fund Doug, hvis der udvikler sig noget mere med dette.

 2. 2

  Ser de sidste to kommentarer ikke ud som spam ???

  Blah Jeg kan godt lide din blog, jeg kommer tilbage og tjekker den osv ...,,
  nu har de en PR3 Backlink hmmmm ...
  Nå, jeg vil ikke sende et link lol selv 🙂

 3. 3

  Hej George!

  Jeg lægger ikke meget vægt på Pagerank - jeg lægger meget mere vægt på at rangere godt for søgeord, der trækker meget trafik. Denne blog rangerer godt på hundredvis af nøgleord. Ønsker jeg, at jeg havde en PR9? Jo da! Det får jeg dog ikke til at beslutte. Jeg har masser af backlinks og en god historie - ikke sikker på, hvorfor min PR er lav.

  Tak RE: SPAM. Jeg er på IntenseDebate nu og prøver at finde ud af, hvordan jeg finder disse gamle kommentarer til at markere dem som spam!

 4. 4

  Hej George!

  Jeg lægger ikke meget vægt på Pagerank - jeg lægger meget mere vægt på at rangere godt for søgeord, der trækker meget trafik. Denne blog rangerer godt på hundredvis af nøgleord. Ønsker jeg, at jeg havde en PR9? Jo da! Det får jeg dog ikke til at beslutte. Jeg har masser af backlinks og en god historie - ikke sikker på, hvorfor min PR er lav.

  Tak RE: SPAM. Jeg er på IntenseDebate nu - ikke sikker på, hvordan de kom forbi. De er væk nu!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.