AppSheet: Byg og implementer en mobilapp til indholdsgodkendelse med Google Sheets

Google AppSheet-godkendelsesapp

Mens jeg stadig udvikler mig fra tid til anden, mangler jeg både talentet eller tiden til at blive fuldtidsudvikler. Jeg sætter pris på den viden, jeg har - det hjælper mig med at bygge bro over kløften mellem udviklingsressourcer og virksomheder, der har et problem hver dag. Men ... Jeg ønsker ikke at fortsætte med at lære.

Der er et par grunde til, at det ikke er en god strategi at fremme min programmeringsekspertise:

  1. På dette tidspunkt i min karriere - min ekspertise er nødvendig andre steder.
  2. Den større grund er dog, at jeg ikke tror, ​​at kravet om umættelig efterspørgsel efter udviklere vil vare.

Hvorfor? Fordi store platforme implementerer utrolig gode no-code-løsninger.

Ingen løsninger med kode, kodeløs og lav kode

Den næste fase af digital teknologi kan være mere spændende end noget fremskridt, vi har set i et stykke tid. Store virksomheder udvikler træk og slip (ingen kode eller kodeløse) løsninger, der er sindssygt gode. Muligheden for disse systemer er ubegrænset, da forretningsledere faktisk ikke kræver et udviklingsfirma for at bringe deres løsning fra en serviettegning til en fuldgyldig applikation.

Google AppSheet

Hvis du bruger Google-arbejdsområde for din organisation (jeg vil meget anbefale det), de har lanceret AppSheet - en applikationsbygger uden kode! Med AppSheet, kan du hurtigt oprette brugerdefinerede apps til at hjælpe med at strømline, automatisere og forenkle arbejdet. Ingen kodning nødvendig.

Alle i dit Google Workspace kan oprette og administrere deres egne apps ... hvilket kan øge dit teams produktivitet, reducere fejl og reducere efterslæbet hos dit udviklingsteam.

Google AppSheet

Ansøgning om godkendelse af AppSheet-indhold

Her er et godt eksempel, a ansøgning om ledelsesgodkendelse der inkorporerer Google Sheets og AppSheet for nemt at skubbe indhold gennem en trinvis godkendelsesproces.

Google AppSheet-indholdsgodkendelse

Denne særlige app er netop forbundet til Google Sheets, men du kan integrere enhver datakilde, du gerne vil have.

Implementere på iTunes eller Google Play

Den bedste del? Den app, du lige har brugt tid på at oprette uden en kodelinje, er ikke bare en webapplikation der kører i en browser, giver AppSheet brugerne mulighed for at oprette en hvidmærket version af den app, som du kan implementere på Google Play eller på iPhone via iTunes.

Implementering kræver minimum AppSheet-licens, der er baseret på en betaling pr. Bruger eller et PRO-engagement.

AppSheet-priser

Offentliggørelse: Jeg bruger min google tilknyttet kode her.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.