Byg din egen brugerdefinerede startside med Google Apps

I aften besluttede jeg at tage en pause, men jeg ville stadig tilføje noget pizazz med min nyt job. Det er et lille team, som jeg arbejder med, men det er ret sejt, hvor åbent for teknologi de er. Umiddelbart flyttede jeg en hel del af vores delte dokumenter over til Google Docs. Det var et godt skridt, da vi også har et par offshore-ressourcer. Nu har vi alle det samme dokument med de nyeste opdateringer - meget mere effektive.

En af mine venner Bill spurgte mig, hvorfor jeg ikke havde brudt ind Google Apps. Han nævnte en anden fælles ven, Dale, havde brugt den til at oprette sin kones forretning, og de elskede det. Så i aften spillede jeg lidt med det. Det er lidt klodset, men det kan bare fungere ... Jeg vil fortsætte med at evaluere det for at se.

Jeg byggede dog en rigtig sej funktion ud i aften. Google Apps giver dig mulighed for at oprette en tilpasset startside og giver dig endda den DNS indstillinger, hvis du ønskede at bygge det direkte ind på dit websted! For eksempel kan du oprette siden http://start.yoursite.com! I aften byggede jeg en Patronpath-startside:

Google Applications brugerdefinerede startside til Patronpath

Nogle af funktionerne:

  • Vores logo og brandfarver dekorerer siden.
  • Låst indhold i venstre kolonne, der inkluderer en fælles kalender, det lokale vejr og selvfølgelig National Restaurant Association-feedet!
  • De rigtige 2 kolonner kan tilpasses alligevel den enkelte ønsker, ligesom iGoogle.
  • Sidefoden har nogle brugerdefinerede links i sig til et par af vores websteder.

Det er ikke stort eller stænkende, men i et par minutters spil med et gratis værktøj er det lidt sejt!

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.