Google annoncerer $ 1B indtægtsdelingsprogram med dig!

Det er ikke sandt, bare link agn.

Metacafe, et søge- og rangordningssystem til videoer, bare overgik $ 1,000,000 i delt indtægt med dets indholdsskabere. Mike rapporterer, at Revver også også rammer $ 1,000,000 i delt omsætning i år.

Jeg har været kritisk over for Googles angreb på indholdsudbydere der anmoder om betaling for linkplacering. Michael Graywolf har også ... han er også tager store websteder til opgave til caving til Google Powers-That-Be.

Google hævder, at det simpelthen forsøger at opretholde sine organiske søgeresultater virkelig økologisk. Det grå område af Googles servicevilkår fortsætter med at sløre. Seneste, Matt Cutts kan have foreslået, at ALLE links i et sponsoreret indlæg skal også mærkes korrekt med nofollow-tags - ikke kun den betalte linkudbyder.

grådighed

Som en af ​​disse 'indholdsudbydere' har jeg en tendens til at se betalte links lidt anderledes. Ligesom Metacafe og Revver har erkendt, at de ikke har en levedygtig forretning uden de tilknyttede udbydere, skal Google måske også.

Hvis Google var seriøs med at fjerne betalte links, skulle de dele indtægterne for mit organiske indhold, som de tjener på (ved at tagge med deres egne sponsorerede links). Hvorfor ikke betale mig for det store indhold, som jeg giver Google mulighed for at give brugerne?

Google ejer ikke Internettet, folkens. Det er dit indhold, ikke Googles. Vi har så travlt med at skynde os for at få Googles opmærksomhed halvdelen af ​​tiden, at vi har en tendens til at glemme dette. Google har udført et mesterligt stykke arbejde med at placere sig 'over' alle andre på nettet.

Måske er det tid til en ny søgemaskine med en ny forretningsmodel?

7 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har aldrig hørt om metacafe, før jeg havde et tilknyttet program, jeg hørte om revver delt indtægtsprogram, at jeg denne måned tjente næsten $ 40, hvilket er mere end jeg lavede i Google Adsense go figure. Jeg mener, at google burde have delt indhold til organiske resultater og også mener, at de skulle tjene penge på youtube for hele offentligheden i stedet for et par udvalgte deltagere

 2. 2

  Jeg læste en masse dårlige artikler, når folk klager over Googles betalte links-politik og organiske placeringer. '
  Denne artikel er den eneste, der forklarer meget at bringe reelle fakta.
  Fra min side vil jeg gerne støtte alt, hvad du siger.

 3. 3

  Både Google og Yahoo har for den sags skyld indført et sæt regler for brugere, der kun gavner Google og Yahoo og ikke brugerfællesskabet. Det er klart, at du har ret ... Internettet og det indhold, som brugerne placerer på det, tilhører brugerne, ikke kataloger og søgemaskiner. Udfordringen er, at som normalt er det indtægtsgivende aspekt, hvad der driver systemet, og så længe der er dem, der forsøger at drage fordel af at få en hurtig satsning, vil de have overhånden, medmindre regeringen ... det dårlige ord ... trin i ... gå figur .

  Tak for at tale op.

 4. 4
 5. 5

  Også meget relevant her: min yndlingsbog (nogensinde?) “Nye regler for den nye økonomi”Af Kevin Kelley taler om, hvordan“ supervinderne ”vinder af“ vinder-tag-mest ”-miljøet i netværksøkonomien i kapitel 2, som du kan læse online. Det (og hele bogen) er absolut værd at læse. Åh, BTW, det blev skrevet før Google overhovedet eksisterede (eller i det mindste før de var velkendte.)

 6. 6

  Måske er det tid til en ny søgemaskine med en ny forretningsmodel? Vi har en tendens til at glemme, hvor nyt og i en tilstand af strøm internet er. Jeg husker, at jeg græd den dag, Northern Light lukkede sin offentlige søgning ... og det var KUN fra et forbrugerperspektiv. Alt er muligt og i dette tilfælde håbefuldt, men jeg synes, Google er i kategorien "for stor til at mislykkes" ... for som du sagde ... de er førende, fordi forbrugeren "behandler" dem på den måde ... og de forpligter sig med glæde. Næsten på samme måde som samfund altid har tænkt - “ah, lad det være i fred og lad mig” få min ”.. for der er ikke noget du kan gøre ved det alligevel.” Så trist. Tak for artiklen.

 7. 7

  Måske er det tid til en ny søgemaskine med en ny forretningsmodel? Vi har en tendens til at glemme, hvor nyt og i en tilstand af strøm internet er. Jeg husker, at jeg græd den dag, Northern Light lukkede sin offentlige søgning ... og det var KUN fra et forbrugerperspektiv. Alt er muligt og i dette tilfælde håbefuldt, men jeg synes, Google er i kategorien "for stor til at mislykkes" ... for som du sagde ... de er førende, fordi forbrugeren "behandler" dem på den måde ... og de forpligter sig med glæde. Næsten på samme måde som samfund altid har tænkt - “ah, lad det være i fred og lad mig” få min ”.. for der er ikke noget du kan gøre ved det alligevel.” Så trist. Tak for artiklen.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.