Google Analytics får en Pretty Reporting Interface (Beta)

Fik lige en note i min indbakke og en fantastisk overraskelse, da jeg åbnede Google Analytics. De har en beta-rapporteringsgrænseflade live, der er meget slående. For at være ærlig begyndte jeg virkelig at kunne lide Clicky på grund af den store rapportering. Dette kan dog få mig til at holde mig til Google!

Google Analytics Beta-rapportering

Her er et link til en produkttur til den nye Google Analytics Beta-rapportering.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg ser frem til at se dette i aktion, når min konto skiftes til den nye version. Det ser ret glat ud.

  Jeg er sikker på, at du ikke grøfter Clicky, bare husk de nemme hyperlinks, der fører dig direkte til det punkt, hvor din besøgende kom fra, og Feedburner-integrationen 😉

 2. 2

  Jeg bruger Clicky gennem Performancing.com. Jeg kan virkelig godt lide det indtil videre, og jeg fik et år fri af premium-tjenesten for at gennemgå dem på min blog. Jeg spekulerer på, om Google begynder at blive bekymret på grund af alle de statstjenester, der dukker op, der ser så meget bedre ud og er så meget lettere at arbejde med.

 3. 3
  • 4

   Jeg har allerede fået adgang til det på min konto hver dag. Jeg har kørt masser af rapporter med det, og jeg er meget imponeret! Er den ikke tilgængelig på din konto?

 4. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.