Google Adsense tjener nu penge på mit feed

penge træ

I nogen tid kørte jeg tilknyttede marketingannoncer i mit feed ved hjælp af Post Post plugin, jeg udviklede til WordPress og Kommissionen Junction reklamer. Det var dog ikke en kilde til væsentlig indtægt, men måske et par dollars om måneden.

I denne uge ansøgte jeg med Google Adsense om at konvertere mit feed fra Feedburner til Google. Processen for at gøre dette er stadig manuel, men frygt ikke, du mister ikke en enkelt abonnent i processen. Begge adresser fortsætter med at udgive feedet, men sætte feedet på Google har økonomiske fordele, da det giver dig adgang til Google Adsense til feeds.

Log ind på din Adsense-konto, og følg instruktionerne for manuelt at indsende dit feed til konvertering. Det tog cirka en uge for min at blive konverteret. Google lover, at dette vil være en automatiseret proces i fremtiden.

biden google adsense feed

Det er dog stadig ikke perfekt! Tag et kig på ovenstående annonce fra en radikal politisk organisation, der slog sig sammen med min note om Joe Biden. Den refererede artikel var faktisk et ret skræmmende kig på Bidens 40 -årige historie med at stemme med storebror og lade den lille fyr stå og hænge.

Jeg forventer ikke for mange indtægter fra Adsense på feedet. Mange mennesker kalder simpelthen programmet Webmaster Velfærd.

3 Kommentarer

  1. 1

    Faktisk Douglas, jeg har haft RSS-annoncer i omkring en uge nu, og nogle dage har jeg bedre indkomst derfra, end jeg har fra bloggen AdSense-blokke. Ikke sikker på, om det vil vare over tid, men det er bestemt noce for nu.

  2. 3

    Jeg kalder det webmastervelfærd, fordi det i det væsentlige er en "uddelingsdel" og ikke fordi det ikke skaber en anstændig mønt - vores omdrejningstal er 5 tal om måneden fra det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.