Google Adsense til søgning: Integrer resultater i WordPress

Google AdsenseMens jeg lavede en hel del skabelonarbejde på WordPress i weekenden, så jeg en note om indlejring af dine Google Adsense til søgeresultater på din søgeresultatside. Dette er ret simpelt, hvis du har et statisk websted, men det er lidt sværere at arbejde inden for WordPress. Heldigvis gjorde Google et godt stykke arbejde (som normalt) med at skrive nogle pæne rene scripts for at integrere resultaterne.

Jeg redigerede simpelthen min "Side" -skabelon og indsatte den kode, som Google har brug for til destinationssiden. Jeg har søgeresultaterne sendt til min søgeside (https://martech.zone/search). Derefter opdaterede jeg min søgeside med søgeformularen (med nogle mindre ændringer selvfølgelig).

Det script, som Google leverer, er intelligent til kun at blive vist, hvis der er et postresultat, så mine andre sider viser ikke noget. Jeg formoder, at jeg kunne have skrevet en 'if-erklæring', der kun viste resultaterne, hvis siden svarer til søgesiden. Jeg gik dog ikke, da den ikke vises ellers. Jeg formoder, at det er lidt af et hack og ikke ordentligt, men det gør ikke noget ondt.

Mit næste skridt var at sikre, at ingen konkurrenter til min arbejdsgiver dukkede op på søgeresultaterne! Jeg håber, jeg fik dem alle!

Prøve det her.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.