Hvem er dommer for din markedsføring?

Depositphotos30001691 s

Jeg har gjort det i artikler, jeg tidligere har skrevet. Jeg har dårligt mundede metoder, som marketingfolk har brugt ... fra at bruge kurvede talspersoner til at udråbe latterlige resultater. Noget markedsføring går på mine nerver. Men jeg betyder ikke noget i markedsføringsligningen, heller ikke min mening helt ærligt.

En ven delte for nylig et tilbud, han modtog fra et firma, der lignede et godt pakket kort med en håndskrevet adresse og et klistermærke påsat en svaradresse. Det så ud som om det kunne være kommet fra en ven eller familie. Men da han åbnede det - havde det et tilbud, og han følte sig bedraget. Han var så ked af det, at han tog et billede og delte det på Facebook.

Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved, om han fortjente at være ked af det - det er hans opgave. Han har ret til sin mening. Det spørgsmål, jeg sagde i svaret, var på hvilket tidspunkt er ikke markedsføring af en eller anden form for forklædning. Vi designer websteder til små startups, der får dem til at ligne virksomhedsvirksomheder. Vi designer infografik i verdensklasse til kunder, der kæmper med deres marketingbudgetter. Vi sikrer casestudier og udtalelser fra de klienter, der får de bedste resultater.

Er det bedragende?

Efter min mening er marketing meget ligesom dating. Du går ikke på en date i de behagelige sved, du kaster på. Du tager et brusebad, du klæder dig ud, får dit hår rigtigt og kaster noget köln ... du vil se godt ud.

Er du bedragende?

Opfattelsen kan være ja. Du ønsker at tiltrække nogen nok til at se, hvor godt du kan lide dem. Efter et par datoer kan du måske ikke beslutte at fremme forholdet.

At få et direct mail-stykke, der er håndskrevet, kan tiltrække nogen nok til at åbne det. Da jeg kørte direct mail-tjenester, fortalte jeg vores kunder, at vi var nødt til at fange andres opmærksomhed i den korte gåtur mellem postkassen og papirkurven. Det kræver en seriøs kreativitet for at skille sig ud fra mængden. Teknologier har udviklet sig så meget på direct mail, at nogle printere har systemer, der bogstaveligt talt skriver etiketterne og endda alternative stilarter for tegnene, så ingen to bogstaver ligner hinanden!

Jeg tilføjer, at disse teknologier ikke er billige. Denne annoncør brugte meget mere på det håndskrevne (stil) kort, end de bare skulle stikke en ensides mailer i postkassen. At bruge disse ekstra penge resulterede bestemt i en højere engagementskurs og resulterede sandsynligvis i en større konverteringsfrekvens.

Det sande spørgsmål eller ej om, hvorvidt markedsføring er vildledende, er ikke min eller min vens mening. Den sande dommer er udsigten og i sidste ende virksomhedens tilbageholdelsessucces. Hvis kundekurve er et stort problem, kan en marketingmedarbejder være det tiltrækker kunder, men de er sandsynlige manglende forventninger og har brug for at tilpasse deres marketingstrategier igen.

Jeg synes ikke, at det er bedragerisk at tiltrække nogen til at åbne, se eller klikke - jeg mener, at det er markedsførers opgave at flytte folk til en salgsrejse, og indtil der kan træffes en beslutning om, hvorvidt kunden kan have gavn af at gøre forretninger med dig .

Åbning af konvolutten forpligtede ikke nogen til et abonnement, det gjorde bare et godt stykke arbejde med at få vist deres markedsføring i stedet for at blive lagt i papirkurven. Næsten hver dag ser jeg mig selv se på en reklame, downloade en hvidbog eller åbne en e-mail, som jeg troede var spild af min tid. Jeg bliver ikke ked af det, og jeg synes heller ikke, det er bedragende.

Jeg går bare videre.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.