Modsætningen af ​​alt det sociale? Virkelig?

Depositphotos4742860 s

Wow, dette er ret en erklæring fra Avinash om ghostblogging:

Det er altid interessant, når nogen med så meget autoritet som Mitch or Avinash smider en regere sådan her. Ikke kun er jeg uenig med Avinash, jeg kender mange, mange virksomheder, der også er uenige. Ghostblogging er ikke modsætningen af ​​alt det sociale ... uægthed, uærlighedog oprigtighed er modsætningen af ​​alt det sociale.

Virksomheder har været drevet til at gøre så meget mere uden de rette ressourcer gennem årene. Accenture foretog for nylig en undersøgelse, der identificerede det utilstrækkelige budgetter, mangel på færdigheder og utilstrækkelige værktøjer er en drivkraft bag, at marketingafdelinger fejler.

Hvad hvis din virksomhed ikke har budgettet, ikke har færdighederne eller ikke har værktøjerne til at blogge? Din virksomhed har dog ønsket om at udgive både en vidensbase og dele utrolige kundehistorier online. De kunne gøre dette billigt med ghostbloggers - der forstår, hvordan man skriver effektivt, hvordan man bruger søgeord effektivt og har de værktøjer, de har brug for til at overvåge klientens succes. Ghostbloggers kan muligvis gøre det bedre, hurtigere og med større resultater.

Jeg har nogle bloggere på Martech Zone at jeg har ghostblogged for ... fordi de fortsatte med at fortælle mig, at de mangler tid. Så jeg mailede dem et legitimt spørgsmål, som de havde erfaring med. De skrev et svar tilbage med nogle ressourcer online, der kunne hjælpe. Derefter tog jeg deres e-mail, omformulerede den til et effektivt blogindlæg og bad dem om tilladelse til at sende det under deres navn. Hver gang personen har let accepteret og takket mig for at gøre stillingen.

Jeg delte ikke, at jeg faktisk skrev indlægget ... Jeg stillede bare spørgsmålet. Svaret var oprigtigt, autentisk og delte værdifuld information med vores publikum. Med andre ord spøgede vi og leverede værdi til læseren. Er det modsætningen af ​​det sociale? Jeg tror ikke! Selvom jeg har stor respekt for Avinash, er han ikke den holder af alt det sociale på nettet. Bestem dig selv. Hvis det er effektivt, skal du gøre det. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke.

Jeg har sagt det igen og igen ... tror du Barack Obama, uden tvivl en af ​​vores tids bedste talere, er uautentisk, fordi han ikke skriver sine egne taler? Bukker vi ham og fortæller ham, at han er modsætningen af ​​alt, hvad offentlige taler har at tilbyde? Ingen! Vi erkender, at han som leder af den frie verden har ressourcer, der hjælper ham med at generere taler, der er skrevet med hans stemme i tankerne.

Hvis du ikke har tid til at skrive, men du ønsker at få ordet om dine produkter eller tjenester ... og du ønsker at være oprigtig og autentisk, kan ghostblogging være en god strategi. Jeg taler ikke om at gå og købe artikler online for 5 dollars pr. Pop. Jeg vil meget hellere have et velskrevet blogindlæg, der gav læseren de oplysninger, de havde brug for fra det firma, de undersøgte ... snarere end noget hastigt, frygteligt skrevet blogindlæg fra en administrerende direktør uden tiden.

Og selvfølgelig går jeg ikke ind for uærlighed. Hvis du bliver udfordret om, hvem der skriver din blog, så fortæl dem sandheden! Din ghostblogger vil elske dig for det.

PS: Alle mine blogindlæg blev skrevet af mig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.