Sådan får du din blog til "A-listen"

AwardOkay, nu hvor jeg har dig her, skal du ikke være sur og gå. Lyt til hvad jeg siger dig.

Der er en flamme på tværs af blogosfæren lige nu på Nicholas Carrs blogindlæg, Den store ulæste. Shel Israel er ind i argumentet, ligesom et ton af andre bloggere (eksempel).

Du burde læse Mr. Carrs fulde indlæg, før du læser, hvad jeg har at sige. Jeg håber, at jeg kommunikerer hans budskab retfærdigt ... Jeg tror, ​​hvad han siger er, at der er så få meget gode "A-List" -bloggere, at alle andre bare skal smide håndklædet ind.

Hvis du vil komme til "A-listen" i blogsfæren, skal du først bestemme, hvad listen er. Det er op til dig ... ikke Nick Carr, ikke Technorati, ikke Google, ikke Yahoo!, Ikke Typepad eller WordPress. "A-listen" bestemmes ikke af antallet af hits, du får, mængden af ​​sidevisninger, de priser, du har modtaget eller mængden af ​​dollars på din adsense-konto. Hvis det er tilfældet, blogger du muligvis af de forkerte grunde.

Velkommen til Douglaskarr.com, en af ​​de store ulæste. (Okay, måske ikke så fantastisk)

Det drejer sig om den 'gamle skole' for massemediereklame. Denne regel siger, at jo flere øjenkugler ser din annonce, jo bedre er du. Den gamle skole siger, at hvis du får hundreder af tusinder af sidevisninger, er du en succes. Et par hundrede, og du må være en fiasko. Du er en del af den store ulæste. Det er nøjagtigt den samme tankegang, der trækker filmindustrien, avisindustrien og netværksfjernsynet ned. Problemet er, at du betaler en enorm pris for disse øjenkugler uden retur. Problemet er, at du ikke har brug for alle disse øjenkugler, du skal bare få din annonce til de rigtige øjenkugler.

Min “A-liste” stemmer ikke overens med Seth Godins, Tom Peters, Technorati, Shel Israels eller Nick Carrs. Jeg vil ikke have en million læsere. Sikker på, jeg bliver begejstret, da min statistik fortsætter med at vokse. Selvfølgelig vil jeg øge læserskare og tilbageholdelse af læsere på min blog. Men jeg er virkelig kun interesseret i folk, der har de samme problemer og leder efter de samme løsninger som mig.

Jeg er denne kvasi-marketing-teknologi-nørd-kristen-far fyr, der bor i Indiana. Jeg vil ikke flytte til New York eller San Francisco. Jeg ønsker ikke at være rig (men klager ikke, hvis jeg gør det!). Jeg har netværk med en gruppe marketing- og teknologer i og omkring Indianapolis. Jeg lærer og udsætter blogging for 'mine' masser (alle par dusin eller deromkring!). Og jeg deler min erfaring, mine tanker, mine spørgsmål og mine oplysninger med så mange mennesker, der er interesserede.

Ser du, når jeg får en kommentar fra Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, min familie, venner eller andre folk, som jeg respekterer og deler med ... Jeg har allerede nået "A-listen". Hvis det ikke er din idé om en "A-liste", er det okay. Måske vil jeg ikke være med på din. Vi oplever hver især succes forskelligt.

Underskrevet,
En af de store ulæste

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Vejen at gå - helt enig.

  Jeg udviklede et par tanker om denne A-lister-sammensværgelse selv.

  . . .
  . . .

  Store kudos på "kvasi-marketing-teknologi-nørd-kristen-far fyr" bit, btw. Jeg kunne beskrive mig selv på samme måde!

  🙂

 3. 3
 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.