At blive fjernet fra Comcasts sortliste

sortliste

Hvis du sender en masse e-mail fra din ansøgning via e-mailmarkedsføring, skal du sikre dig, at dit websted er hvidlistet hos de største internetudbydere. Jeg har tidligere skrevet om hvidliste med AOL og Yahoo! I dag fandt vi ud af, at der kan være et problem, hvor vores site muligvis bliver blokeret af Comcast. Comcast har nogle oplysninger for at fortælle, om de blokerer din e-mail eller ej.

Jeg har skrevet tidligere hvilke trin Jeg har lært at sikre, at vores websted opretholder et godt omdømme, men det er stadig muligt at have problemer med levering af e-mail, selvom du er uskyldig.

En repræsentant fra Comcast sendte mig en e-mail med et link til Comcasts formular til blokering af anmodning fra udbyder. Jeg har udfyldt det hele, forhåbentlig løser dette problemer, vi stødte på i går aftes, hvor en bruger faktisk ikke kunne få adgang til vores applikation.

Jeg har læst en hel del mareridt online om Comcasts DNS-blokering. Vi anbefaler, at brugerne bruger OpenDNS i mellemtiden.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.