GetProspect: Find B2B-e-mail-adresser, og administrer prospektlister

Find udsigten

Så meget som jeg ikke kan lide at blive spammet, bliver jeg nødt til at indrømme, at der nogle gange har folk fundet min e-mail-adresse og kontaktet mig for legitime forretninger. Faktisk har jeg faktisk ansat et par entreprenører og købt et par platforme fra disse uopfordrede udgående e-mails sendt til mig.

Når det er sagt, forventer jeg en vis respekt for disse meddelelser:

  • Forskning - Jeg vil vide, at jeg blev identificeret entydigt til et bestemt formål.
  • Personalisering - Jeg ønsker, at personen skal fortælle mig præcis, hvad det formål var, og deres forventning.
  • Opt-out - Jeg ønsker et middel til at fravælge anmodningen og aldrig modtage en anden e-mail, hvis den ikke er relevant.

GetProspect Email Finder

Tidligere har jeg også gjort det (gisp) utænkeligt og købte bulk-e-mail-lister. Det er dog en virkelig skitseret industri, så dine chancer for at skade dit omdømme og blive lukket af din e-mail-leverandør er høje. Hvis du gør dette, skal du bedre køre listen gennem et e-mail-intelligensværktøj for at sikre, at du ikke importerer e-mails med spamfælder og e-mails, der vil hoppe.

GetProspect er en søgbar samling af e-mail adresser kombineret med en intelligensmotor, der holder journaler opdaterede. Indtast blot dine søgekriterier, og vores e-mailudtrækker giver en liste over navne med virksomheds-e-mails, position, LinkedIn-profil URL, firmanavn, branche, hjemmeside og meget mere!

GetProspect - Find en Prospect-e-mail-adresse

GetProspect Prospect Management

GetProspect giver en fantastisk grænseflade til at importere, søge, filtrere, organisere og eksportere dine kunder.

GetProspect Prospect Management

GetProspect Prospect Management-funktioner inkluderer:

  • Lister - Gruppér dine udpakkede profiler i lister. Bestil efter navn, firma, stilling osv.
  • integrationer - Importer eller eksporter dine potentielle kunder til over 750 apps, herunder Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun og Suite G.
  • Team - Du kan invitere dit team til at dele din plan for at hjælpe med at finde potentielle kunder hurtigere.
  • Eksporter til Excel - Eksporter fundne kontakter til XLS-fil med udpakkede e-mails og anden info.
  • Bulk Import - Find en liste med e-mails på én gang. Bare importer filer, der indeholder navne og virksomhedsoplysninger, og find e-mails samlet.
  • Firma Info - Find nyttige oplysninger såsom et firmas websted, fysisk adresse og telefonnummer, virksomhedsstørrelse, antal medarbejdere og mere.

Tilmeld dig, og få 200 e-mail-adresser gratis

Offentliggørelse: Jeg bruger mit tilknyttede link til GetProspect - brug kode 6rE12, så du kan få 200 potentielle e-mail-adresser!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.