Hvad er din strategi for kundegendannelse?

opsving

webtrends-numreI mange indlæg, jeg har talt om “Få, beholde og vokse” strategier for virksomheder til at udvide deres forretning, men et aspekt, jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde har skrevet om, er komme sig kunder. Da jeg er i softwareindustrien, har jeg sjældent set kunder vende tilbage, så vi har ikke indarbejdet taktik for at prøve at vinde en kunde tilbage. Det betyder ikke, at det ikke skal gøres.

Jeg er på WebTrends Engage-konferencen, og administrerende direktør Alex Yoder diskuterede strategierne og havde opsving som en fjerde strategi. WebTrends meddelelse om at have et partnerskab med Radian6 peger på en solid genopretningsstrategi - ikke blot evnen til at lytte til, hvad forbrugerne siger, men en handlingsmæssig arbejdsgang til at tildele opgaver og prioritere den sociale mediekilde (ved indflydelse).

Vi lever i en lavpris, stor volumen verden, og virksomheder har svært ved at styre et stort antal kunder, der er spredt over utallige medier. Disse systemer er et nødvendigt middel til effektivt at kommunikere med dine kunder, styre dit omdømme og finde potentielle kunder.

Med andre ord kombineret giver platformene en virksomhed mulighed for ikke blot at observere sit omdømme i realtid, men også reagere øjeblikkeligt på samtalen. Dette er en win-win for forbrugere og virksomheder ... forbrugere kan udnytte deres netværk og relationer for at få virksomheder til at lytte til dem, ikke bare gemme sig bag et 1-800-nummer med endeløse opfordringer til at dirigere en vred kunde i glemsel.

For at teste metoden, I Tweetet om WebTrends under præsentationen og WebTrends 'egen Jascha Kaykas-Wolff fandt mig lige i publikum under Keynote og viste mig omtalen på Twitter på sin iPhone. Seje ting! WebTrends annoncerede også Open Exchange - deres åbne dataplatform, der giver klienter fri adgang til deres data via API. Som de sagde det, "Det er dine data, du skal ikke blive opkrævet noget for det!" (Amen!). De lancerede også deres udviklingsnetværk.

Nogle kan være bekymrede over mængden af ​​data, som virksomhederne indsamler om deres kunder. Alex nævnte et af de virksomheder, han køber fra, og at de har over 2,000 dataelementer om ham. Jeg er ikke bekymret for, hvor meget virksomheder ved om mig ... Jeg er mere bekymret for, om de bruger disse oplysninger eller ej til at behandle mig bedre!

Har du en genopretningsstrategi for kunder, der har forladt? Det ser ud til, at en person, der allerede er opmærksom på dit produkt, din virksomhed osv. Kan være en god kunde at vinde tilbage ... og stadig kan være billigere at erhverve en ny kunde helt. Hvis du er en virksomhedsvirksomhed, kan du se demonstrationen af ​​Radian6 og se nærmere på din analytics integration for at afgøre, om det opfylder dine behov.

2 Kommentarer

 1. 1

  Hej Douglas,

  Jeg ville ønske, at jeg var på arrangementet, så tak for resuméet af hovedtalen og også skrive om WebTrends / Radian6-partnerskabsmeddelelsen.

  Jeg elsker dit perspektiv på det, da det giver virksomhederne en enorm mulighed for at forbedre kundeservice og bedre lytte til deres kunder, "ikke bare gemme sig bag et 1-800-nummer" som du siger.

  Virksomheder har mulighed for at blive mere personlige, lydhøre og opbygge forholdet til kunder på helt nye måder gennem online lytning og svar.

  Skål,
  Marcel
  Radian 6

 2. 2

  Douglas,

  Mange tak for at være hos os på Engage. Selvom du tweetede, at det var forhastet, tror jeg ikke, at dit indlæg repræsenterer noget af den slags.

  Jeg har brugt størstedelen af ​​min karriere inden for software / marketing, og jeg vil sige, at en kundegenoprettelsesstrategi er afgørende for langsigtet succes. Uanset hvilke produkter du sælger, er det rigtige mærke for et førende brand, hvordan de behandler kunderne, når noget går galt. Det gælder også for os inden for software.

  I dit indlæg nævnte du, at jeg fandt dig og viste din tweet til dig på min iphone. Det var højt, så jeg fik ikke forklaret hele historien. Det, jeg viste dig, var en alarm i realtid, der blev sendt til mig via Webtrends social måling drevet af Radian6. Vi bruger værktøjet på mit team i dag og elsker det; Radian6-teamet er fantastisk at arbejde med.

  Jeg tilfældigvis kunne komme over og sige hej i stedet for at gøre det digitalt :)

  Yasha
  Webtrends

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.