Jeg er lige bag dig ...

Hvordan ville du ændre dit indhold, hvis den person, der gennemser dit websted, var i et andet land? En anden tilstand? En anden by? På tværs af gaden? I din butik? Ville du tale med dem anderledes? Du burde!

Geotargeting har eksisteret i et stykke tid nu i den direkte markedsføringsbranche. Jeg arbejdede med et databasemarkedsføringsfirma for at arbejde på et proprietært indeks, der brugte køretid og afstand til at rangere potentielle kunder, og det var utrolig succesfuldt. Virksomheder er ikke klar over, hvor vigtig nærhed er til deres daglige forretning.

Jeg arbejder med klienter, der har kvarterbutikker, men bliver alle begejstrede for, at de måske bliver stemt først i en konkurrence, der dækker hele hovedstadsområdet. Temmelig sejt - de får eksponering for en kvart million mennesker, der sandsynligvis aldrig kommer ind i deres butik. Hvis de arbejdede så hårdt for at øge bevidstheden om deres butik i en kilometer i hver retning, ville det give et meget bedre investeringsafkast.

Den seneste version af Firefox giver faktisk mulighed for geolocation brug af browseren. Jeg testede det og var ærligt talt ikke imponeret - frygtelig nøjagtighed. Jeg spekulerer på, hvorfor de simpelthen ikke gik ind GeoIP-data. Mozilla viste, at jeg var i Chicago, når jeg faktisk er syd for Indianapolis:
firefox-geolocation.png

Nøjagtighed til side er dette stadig et skridt i den rigtige retning. IPhone's geo-nøjagtighed har revolutioneret mobilapplikationer. Google Latitude viser også et utroligt potentiale.

Dette vil revolutionere internettet, når hver browser præcist giver din placering, dog! Det betyder, at jeg dynamisk kan ændre oplysningerne på min hjemmeside afhængigt af din placering. Mange bruger GeoIP til at gøre dette allerede, men gratis og præcis adgang i realtid kan ændre spillereglerne.

Hvis jeg er et marketingbureau, kan jeg tale om lokale kunder i din baghaven. Hvis du er i min baghave, kan jeg dynamisk ændre indholdet til at tale om vores by. Hvis du er i et andet land, kan jeg give regionale kontoroplysninger. Hvis du er nede på gaden fra mig, kan jeg straks poppe en special op for at give dig et incitament til at stoppe over.

Det siger sig selv, at den næste udvikling af Content Management Systems skal have robuste dynamiske indholdsfunktioner for at muliggøre tilpasning af indholdet af nye besøgende, tilbagevendende besøgende, nøgleord, købshistorik, placering osv. Osv. Markedsførere skal fortsætte med at tale så klart som muligt direkte til publikum, og disse teknologier bevæger os fremad.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.