Advarsel om Garmin-politiet

PoliceHer er min milliard dollar idé for dagen!

Hvad hvis Garmin (eller et hvilket som helst af de andre auto-kortlægningsenheder) indbyggede laser- / radardetektorer sammen med en knap for at fange nogen, der rapporterer placeringen af ​​en hastighedsfælde eller politibetjent? På den måde, før jeg overhovedet kommer til hastighedsfælden eller et beskyttet kryds, advarer min enhed mig, inden jeg er inden for rækkevidde. Hvis laseren / radaren ikke tager den op, kan nogen stadig rapportere det via knappen. Rapporten kan være på en timer ... vises kun, hvis den er rapporteret inden for en time.

Jeg er ikke en hurtigmand, men jeg finder ud af, at jeg får 1 billet hvert 1. eller 2. år. Med en god kørerekord får jeg aldrig en pause. Det generer mig, fordi hastighedsbilletter kun handler om at bremse dårlige chauffører og blive mere sikre og mere om at skaffe indtægter til regionen. Det burde ikke være målet med billetter.

Som et resultat ville jeg elske et middel til helt at undgå dem. Hvis jeg kunne købe en sådan enhed, ville jeg gøre det i morgen!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.