Blogging af evangelisering fra Guy Kawasaki

Uddrag: Kendt blogger, marketingmedarbejder og venturekapitalist Guy Kawasaki, giver tip til, hvordan man skriver en stor blog og diskuterer, hvordan han blev rangeret som blogger nummer 24 på Technorati. Taler fra sit hjem i Californien mødes han med Marketing Voices's Jennifer Jones og bemærker, at han bruger 2-3 timer om dagen på at blogge. Han goads også Robert Scoble (han er nu rangeret over Scoble på Technorati). Selvom han faktisk ikke læser nogen blogs, siger han, at han bruger sine RSS fodre religiøst for at fange unikt bloggerfoder.

Fra: Podtech

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
  • 3

   Du er velkommen, David & hverdag! Jeg kan godt lide at lytte til Guy Kawasaki tale. Han er energisk, humoristisk og virker bare som en god allround fyr. Uden tvivl har hans positive holdning ført til hans fantastiske succes!

 3. 4

  Jeg har læst of ham på Darren's blog, men det er første gang, jeg har oplevet Guy. Jeg er meget imponeret over hans gennemsigtighed og indsigt. Jeg sætter ham på min liste over mennesker, jeg kan spise.

  Tak fordi du bogførte dette.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.