Gudskelov for venner!

For dem af jer, der bemærkede, at jeg forsvandt af nettet i weekenden, undskylder jeg ikke engang at sende en note eller to. Vi havde lidt af en familiekrise derhjemme, der tog al min opmærksomhed og energi. Uanset hvor vigtig min blog er og opretholder mit online omdømme, er intet så vigtigt som familie.

Jeg er meget taknemmelig for mine venner, online og offline, i disse udfordrende tider. Jeg havde en hel del e-mails i weekenden, hvor jeg bare spurgte, om alt er i orden. (Det er ikke okay endnu, men det kommer dertil.)

Apropos venner, dette er et indlæg, som jeg har tænkt mig at gøre i et stykke tid. God ven og fyr Bean Djævel, Jason Bean (ingen relation) skrev et indlæg Be Douglas KarrVen.

jasonbeandouglasskarr tommelfinger

Det hele startede, da Jason satte sit kamera op til at tage et tidsbestemt billede af os to. Jeg spottede med at stå der med armen omkring ham, og han tog billedet. Derefter kom vi op med ideen om at lave et indlæg og få andre til at 'udfylde' og være min ven. Her er svaret, vi fik!

Jeg klapper ham ikke rigtig på hovedet, jeg ville skubbe ham ud af disken, og kameraet fangede det!
Jeg klapper ikke rigtig John Uhri på hovedet, jeg skulle skubbe ham ud af disken, og kameraet fangede det!

Jeg har mødt Lorraine og hendes mand et par gange, og vi har haft glæde af hinandens selskab. Jeg tror, ​​vi er mere som en genforenet familie!
Jeg har mødt Lorraine og hendes mand et par gange ved regionale begivenheder, og vi har nydt hinandens selskab en hel del (i det mindste håber jeg, at de nød min!). Jeg tror, ​​vi er mere som en genforenet familie!

Michelle's blog er ny for mig - men jeg nyder allerede hendes tankevækkende og personlige prosa. Jeg håber, vi kan mødes med Michelle og få den kop kaffe!
Michelle's blog er ny for mig - men jeg nyder allerede hendes tankevækkende og personlige prosa. Jeg håber, vi kan mødes med Michelle og få den kop kaffe!

Lokal podcaster og musikentreprenør extraordinaire, Darrin Snider tog endda tid til at få mig derinde! Jeg mødte Darrin på ExactTarget og nød virkelig vores samtale. Håber at krydse stier igen snart!
Lokal podcaster og ekstraordinær musikentreprenør, Darrin Snider tog endda tid til at komme i gang! Jeg mødte Darrin kl ExactTarget og nød virkelig vores samtale. Håber at krydse stier igen snart!

Du kan stadig få det sjovt! Her er den originalt foto som du kan Photoshop dig selv i! Jo flere venner, jo bedre!

4 Kommentarer

  1. 1

    Gæt det betyder, at du ikke fik den seje Google plug-in bygget heller da. Håber ting glatter ud endnu mere, når dagen skrider frem. Du er dog helt korrekt, intet vigtigere end min familie. Udfordringen er, hvordan man kan balancere at tilbringe tid med familien med at bruge tid på at gøre de ting, du skal, så du også kan passe på og sørge for dem. Jeg er sikker på, at vi snart ses på The Bean Cup.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.