Glem Blackberry-produktivitet, vinder flere opgaver

smartphone

Sidste juli flyttede jeg til en Blackberry. Efterhånden som tiden gik, og jeg fandt og installerede applikationer, blev det langsommere og langsommere. Det var som om Apps var en anden tanke, og Blackberry var aldrig designet til at køre dem.

Misforstå mig ikke, jeg elskede virkelig strømmen af ​​tweets (takket være den nye Twitter-app), Facebook-opdateringer, opkald og tekstbeskeder i et enkelt vindue. Det, jeg ikke kunne klare, var at forsøge at rydde alarmerne for faktisk at besvare et telefonopkald. Da jeg kom til opkaldet, var min opkalder i telefonsvarer. Intet kunne være mere frustrerende. Når alt kommer til alt ... det er en TELEFON!

Problemet er, at jeg har brug for en telefon OG de andre værktøjer. Jeg har brug for Twitter, Facebook, LinkedIn, Evernote, Maps, Visual voicemail og et væld af andre værktøjer for at få mig igennem dagen. Jeg sender konstant sms til mine børn og får beskeder fra klienter gennem alt, men min telefon. Jeg har brug for en maskine, der kan multi-task.

Jeg er en Apple-fyr - med 2 MacBookPro'er, en ny Time Machine, en AppleTV og et skab fyldt med over Apple-oldies. Jeg var Windows-fyr i over et årti, da ven Bill Dawson talte et firma, vi arbejdede for, for at få mig til min første MacBookPro. Jeg har aldrig set tilbage! Jeg er ikke en Apple-kult fyr eller en snobb - jeg anerkender, at Apple kun er rigtig god, fordi de styrer hardware OG softwaren. Det er en stor fordel i forhold til et firma som Microsoft, der skal programmere et oppustet operativsystem, der kører på en uendelig mængde hardware.

Men jeg fik ikke en iPhone. Jeg købte en Droid. Vi har allerede en iPhone i huset - min datter ville have en, og da hun fik mig viklet rundt om sin pink, købte jeg den til hende. Hver gang jeg ringer til hende, lyder det som om vi råber med to dåse og en snor imellem os. Beklager AT&T, din opkaldskvalitet suger. Jeg kan altid fortælle, når jeg ringer til nogen på en iPhone, fordi ringelyden lyder som en gammel ridset plade, der afspilles. Det er virkelig forfærdeligt.

Jeg valgte heller ikke en iPhone på grund af den stadig mere irriterende diktator-styring af Apple, når det kommer til applikationer. Deres dårlige mund af Adobe er intet andet end dårlig smag ... Adobe har været meget god for Apple gennem årene. Jeg vil heller ikke udvikle apps i mål C. Jeg prøvede. Det stinker. Jeg er færdig.

Jeg vil hellere flytte til en kraftfuld telefon med fleksibilitet, god Google-integration og applikations- og tilpasningsfrihed. Jeg mister muligvis noget af den produktivitet, jeg havde tidligt med Blackberry ... men nu har jeg multitasking til rådighed. Jeg tror, ​​kombinationen kan være en vask i det lange løb.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.