6 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk liste og infografik. Som sædvanlig er nogle gamle, velkendte favoritter og nogle nye, jeg bliver nødt til at tjekke ud! Tak fordi du delte.

 2. 3

  Jeg aner ikke, hvordan du kan sige, at nogen af ​​denne side er læsbar? Jeg var nødt til at rulle halvvejs ned for at læse noget, og så var det ikke det værd. Hvis du tror, ​​at et 3/4 siders sidebjælke med farvestrålende knapper og en pop op, der holder mig irriterende, er forretningsmarkedsføring, så har du mistet det. Jeg har kun gidet at skrive dette for at dele noget med dig, som du har med mig. Og det er CUT to CHASE. Jeg måske old school og website teknologi helt sikkert bevæger sig i tempo. Men helt sikkert handler marketing stadig om at opbygge forretningskontakter og samle information om dine rivaler? Ville ikke overraske mig, hvis størstedelen af ​​din læserskare er farveblind. Jeg går bestemt den vej.

  • 4

   Tak for feedbacken, Steve. Vi leverer indholdet her uden omkostninger for dig, og vores læserskare har to cifre i flere år. Jeg er mere tilbøjelig til at fortsætte med at arbejde i retning af vores fans, vores annoncører og vores sponsorer. Bedste ønsker.

 3. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.