Opfølgning på Browser Market Share fra Colts.com

Da jeg skrev indlægget på Browsermarkedsandel, meget af feedbacken på indlægget var, at jeg ikke skulle stole på statistikken på W3Schools.com. Jeg satte virkelig spørgsmålstegn ved denne feedback ... hvorfor i verden ville statistikker variere markant fra websted til websted?

Tak til bidragydere ... Jeg fandt ud af, at det virkelig betyder noget! Jeg sendte god ven Pat Coyle en e-mail og spurgte, om han ville være villig til at dele nogle statistikker fra Colts.com. Min tænkning var, at den ivrige sportsfan sandsynligvis er helt forskellig fra en person, der besøger et websted om Web Technologies og ville være en god sammenligningsgruppe at måle sig mod. Og det var det! Følgende statistikker er baseret på de sidste 870,000 besøgende på Colts.com:

Colts.com besøgende Browser Markedsandel:

Colts.com Browser Stats - Detaljeret

Colts.com besøgende Browser Market Share - Oversigt:

Colts.com browserstatistik

Hvad JavaScript angår, viser det stadig stor penetration:

Colts.com JavaScript-statistik

Der kan man bare se?! Jeg vil meget mere være opmærksom på uafhængig browser-aktiestatistik fra nu af, når jeg ser dem i stedet for at antage antagelser om den samlede markedsandel. På en sidebemærkning er her statistikken for min blog for den sidste måned. Jeg har faktisk aldrig kigget på dem før, men du vil se en stor forskel!

Browserstatistik til mine besøgende:

Mine browserstatistikker

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har også hørt dette, og selvom det giver mening, kan man sige, at hvert websted vil generere en anden browserspredning på grund af det unikke publikum. Jeg vil gerne tro, at hvis du tog al statistikken til de mest populære websteder og kombinerede dem, ville du få det, de fik. (Jeg har ikke selv kontrolleret deres datakilde).

  Jeg ved, at mange bloggere er indstillet på Firefox, men Colts får de generelle masser.

  Fantastisk datasæt, tak for deling. Pæne grafer også 🙂

 2. 2
 3. 4

  Hej Doug,

  Jeg er glad for, at du besøgte dette med forskellige statistikker til W3Schools, jeg var ved at skrive en skarp kommentar til dette indlæg!

  Det punkt, der virkelig er blevet afdækket her, er, at den eneste statistik, der betyder noget, er dem for det websted, du overvejer på det tidspunkt. Hvis for eksempel hverken dit websted eller Colts-webstedet fungerede i IE, ville Colts have langt flere problemer end dig. Hvert websted skal arbejde med sit publikum og de browsere, de bruger.

  Som et samlet mål for browserdeling i øjeblikket, bare for at se, hvordan Mozilla klarer sig, vil jeg gerne se Googles browserstatistik!

 4. 5

  Computer nørder bruger definitivt Firefox mere end den gennemsnitlige shmoe. Jeg bruger begge dele. Jeg bruger kun IE nu, fordi jeg er vant til det, men jeg bevæger mig langsomt mere mod Firefox. Især for nylig efter at være ramt af malware to gange på en måned, mens du bruger IE.

 5. 6

  Tak for dette indlæg! Alt, hvad jeg har set til dato, er statistik fra teknologitunge websteder, og derfor er brugerne sandsynligvis mere tilbøjelige til at have en høj opløsning og en anden browser udover IE. Jeg vil gerne se, hvad den gennemsnitlige skærmopløsning på colts.com er ... Jeg vil virkelig komme væk fra desiging i 800x og bruge 1024x som min basislinje

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.