Find Visio ... aka ... Folk undrer sig over, hvorfor jeg bruger en Mac

Folk undrer sig over, hvorfor jeg ikke bruger Microsoft så meget som tidligere. Nogle mennesker tror, ​​at hele PC/Mac -tingen bare er en joke. Jeg tænkte PC mod Mac tingen var også bare en joke. Det er ikke. Jeg har været på en Mac nu officielt for et år.

Og jeg er forkælet.

Det værste ved at arbejde på en Mac er også at skulle arbejde på en pc. Det gør jeg hver dag på arbejdet. Jeg har for nylig indlæst Vista (det stadig bluescreens efter dvale) og havde brug for at downloade og geninstallere Microsoft Visio Standard Edition. Let, ikke? Jeg købte det fra Microsoft online, så jeg vil bare downloade det igen og geninstallere det.

Jeg går til det logiske sted, Microsoft Download Center. Der er en Silverlight -beta af Microsoft Download Center, så jeg går efter det! Jeg skriver simpelthen “Visio” i feltet “søg downloads”. Her er hvad der kommer først med 119 resultater:
Microsoft Download Center Beta - Søgningen efter Visio

Hvad er det første rangerede resultat? Slet ikke Visio ... det er 2007 Microsoft Office-tilføjelsesprogram: Microsoft Gem som PDF eller XPS. Huh? (Jeg vil ikke engang prøve at finde ud af, hvorfor det første resultat var rang nr. 31). Så jeg læser og sorterer og læser og sorterer og udvider til at vise 100 resultater ... Jeg kan ikke finde Visio nogen steder ... bare nogle seere og en flok andet lort.

Ud på kontoret! Da jeg købte Visio online, regnede jeg med, at jeg kunne komme tilbage til butikken via Microsoft. Jeg famler lidt rundt, men jeg finder det ... Visio Standard Edition. Og i venstre sidepanel ... Tidligere køb! Yahoo !!!!… er… jeg mener Wahooo !!! Jeg klikker på Tidligere køb, og mit fakturanummer dukker op. Ja !!!! Er der næsten!!!! Jeg klikker på købet, og det får jeg:
Microsoft Office Download med Digital River Broken

Av. Jeg bruger selv Internet Explorer 7 ... risikerer ikke engang denne på Firefox. Jeg rydder mine cookies. Jeg navigerer tilbage, klikker på min faktura… og….
Microsoft Office Download med Digital River Broken

Du sutter Microsoft! På og uden for internettet ... du er sindssyg! Nu kan jeg ikke få mit projekt gennemført i dag med softwaren. Jeg er skuffet over, at du fik mig til at opgradere, som kostede mig yderligere $ 150, som jeg ikke kan downloade og ikke kan bruge.

Folk undrer sig virkelig over, hvorfor jeg er på en Mac.

Ikke underligt, hvorfor Microsoft Brand er i tilbagegang. Jeg ville blive overrasket over at høre, om Microsoft -medarbejdere selv skulle bruge deres egne produkter, online eller offline.

12 Kommentarer

 1. 1

  Ja, jeg er også træt af M $ crap. Jeg sprang for nylig på Outlook 07 og gik til Mozillas Thunderbird .. Glad for, at jeg gjorde det. Gå også snart til at installere åbent kontor for at slippe af med resten af ​​M $ kontoraffald.

  Overvejer virkelig at tage springet og kun bruge Linux på mine maskiner nu. Det er blevet meget brugervenligt siden sent, og de fleste winblows-software har et linux-kompatibelt alternativ disse dage.

  Ikke sikker på, om jeg er modig nok til at få en mac tho.

 2. 2

  Sikke et mareridt!!! Microsh * te! Når vi mennesker lærer…. Microsoft vil være i VIRKELIGE problemer, når erhvervslivet pludselig indser, at de vil spare tid og penge, når de skifter til Mac og holder op med at bruge Microsoft-produkter.

 3. 3

  Og alligevel, når jeg læser artiklen, har dit Google Ads-link nederst i din post links til at købe Office 2003 og 2007.

  Og Mac-annoncer på siden, blandet med andre Office-tilføjelsesprogrammer.

  Nogle gange er det virkelig sjovt, hvordan automatiseret reklamekode kan dukke op på de mest interessante tidspunkter. Dit indlæg kombineret med de "rettidige" annoncer gjorde min aften 🙂

 4. 5
 5. 6
  • 7

   Jeg har også haft held og lykke med OmniGraffle Pro, Jason. Jeg ville ønske, at det var fuldt filkompatibelt med Visio (eller omvendt). Jeg har klienter, der bruger Visio.

 6. 8
 7. 10

  Jeg har haft meget få problemer med Microsoft-produkter. Åh, jeg har haft masser af problemer online, men ikke noget kritisk. På grund af den generelle upålidelighed af Internettet foretrækker jeg at have papirkopier af alle de programmer, jeg køber, især når de er dyre. Old school, ved jeg det.

  Det er ironisk, men jeg har haft flere problemer med Mac og Linux end med Windows, og open source-programmer ser aldrig ud til at fungere rigtigt med mig. Det er bestemt ikke på grund af manglende teknisk know-how (jeg har brugt computere siden DOSs dage).

  Også, hvorfor erstatter folk tegn, når de skriver "Microsoft"? Jeg mener, det er ikke som om faktisk stavning af det på en eller anden måde vil forstærke Bill Gates 'uhellige magt til at styre verden. Det ser bare fjollet ud.

  • 11

   Hej Cody,

   Dette indlæg var en stor kæmpe udluftning over min frustration over deres websted. Jeg tror, ​​at forbindelsen er, at Microsoft er noget afbrudt med deres brugere. Mit problem handlede ikke om softwaren (denne gang;), det handlede virkelig om kundeservice.

   Så længe jeg husker, har det altid været sådan. Microsoft har været noget utilgængelig og har dikteret retningen ... ting som at have en browser, der ikke anvendte standarder, opbygge sikkerhedsmodeller, der kun fungerede med Microsoft-baserede applikationer, og ignorere andre standarder - som dokumentstandarder.

   Jeg har stor respekt for, hvad de har opnået, men jeg tror, ​​at deres fjendtlighed over for andre i rummet får det bedste ud af dem. Et blik på en Steve Ballmer-video staver det for mig!

   Gør mig ikke forkert, Jobs har også sine egenskaber. Han er en jackass, hvis du læser det seneste Wired-magasin. Men jeg tror, ​​at hans opmærksomhed er meget bedre fokuseret på at ændre status quo og forsøge at gøre tingene lettere og mere stilfulde for hans 'kult'.

   Cheers!
   Doug

 8. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.