Er du blevet snublet over?

StumbleUponHvis du har været læser her i et stykke tid, ved du det Jeg er forelsket i StumbleUpon. Min blog fortsætter med at få en stort antal besøgende via Stumbleupon.

Som en generel regel kan folk ikke lide, at du selv promoverer dine egne sider på websteder som StumbleUpon. jeg har sendt mine egne stillinger tidligere - men sjældent. Hvis jeg troede, at indlægget var kontroversielt eller kunne få stor opmærksomhed for dets indvirkning, kunne jeg måske snuble det selv. Ellers håber jeg bare, at andre vil kunne lide siden og give den tommelfingre.

Når det er sagt, er der intet galt med at gå tilbage og give tommelfingre op for sider, som andre allerede har snublet over på dit websted. Hvis du prøver at søge efter dit domæne eller websted i StumbleUpon, finder du deres søgning er ret ynkelig og begrænset til de tags, som brugerne udfylder.

Side note: Hvis jeg var StumbleUpon, ville jeg helt implementere Google Custom Search som indtægtskilde.

Ved hjælp af Google kan du dog nemt finde ud af, hvilke af siderne på dit websted der er snuble, så du kan kaste en ekstra stemme ind! Til min blog søger jeg bare efter:

websted: stumbleupon.com martech.zone

Dette giver mig en liste over mine sider, som andre har snublet over, så jeg kan tackle en anden afstemning. Selvbetjening? Måske - men jeg læner mig i den retning, at det er okay, fordi en anden allerede har fundet stillingen værdig til at snuble.

Hvis du er på StumbleUpon, skal du sørge for at Tilføj mig som en ven.

5 Kommentarer

 1. 1

  Tak for dette indlæg. Jeg havde prøvet at gøre dette før, men fik ikke Google-syntaksen rigtig eller noget. Og du har ret; StumbleUpon bør forbedre deres søgefunktioner. Jeg synes, det ville også være godt, hvis StumbleUpon ville lade dig kræve dine egne blogs, så du kunne abonnere på en opdatering, når som helst nogen snuble på et af dine egne sider.

 2. 2

  Google registrerede ikke alle de sider på mit websted, der blev sendt til SU.

  Ligesom dig tror jeg stærkt på SU, da det bidrager med den maksimale mængde trafik til min blog.

 3. 3

  Jeg har lige tilmeldt mig en konto, fordi alle siger, det er sådan en fantastisk måde at drive trafik på. Jeg navigerede gennem min profil og har problemer med at komme i gang, virker lidt forvirrende. Anbefaler du nogen guider til at tjekke ud og læse for bedst at komme i gang og lære at betjene det?

 4. 4
  • 5

   benwaynet,

   For virkelig at drage fordel af StumbleUpon skal du sørge for at komme derinde og bruge det et par gange om ugen til at klassificere websteder, som du snubler over. Når du først har opbygget en god profil, tror jeg, at din indvirkning vil blive bedre. Men ikke bare snuble dine egne sider! Det vil stort set blive ignoreret.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.