Hurtigst voksende blog på planeten?

Depositphotos11650048 s

For over et år siden (2005) besluttede jeg, at jeg skulle sætte nogle teknologimål for mig selv. Inspireret af folk som Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble og Shel Israel, dykker jeg ind i blogging, sociale netværk, søgemaskineoptimering og analytics samt alle de underliggende teknologier, der kørte dem. Det har ikke været raketvidenskab, men det har været en fantastisk periode i mit liv. Jeg har opdaget, hvad min lidenskab er, og jeg har bygget meget tillid til mine evner.

Som for nylig har jeg overgået nogle af de meget bloggere, der uddannede mig. Det burde være det ultimative kompliment til disse mennesker (jeg håber, de tager det på den måde!). Med 55,000,000 blogs, der bliver sporet gennem Technorati, accelererer jeg nu hurtigt og op til en rang på 35,000 eller deromkring. Det er fantastisk vækst og burde fange opmærksomhed i branchen. Jeg er stadig ikke i top 100, og jeg har heller ikke optjent nogen blogging-priser ... men mit hårde arbejde og viden om mit emne har betalt sig. Dette på trods af så mange strejker mod mig:

 • Jeg er ikke velhavende
 • Jeg er ikke berømt
 • Jeg har ikke 'intern' information i branchen
 • Jeg har ikke brancheforbindelser
 • Jeg bor ikke i Silicon Valley (jeg bor i Indiana!)
 • Jeg har ikke skrevet en bog (endnu!)
 • Jeg arbejder både et fuldtidsjob og sidejob

Nogle af de fordele, jeg har haft:

 • Jeg har min egen hosting, så det er et stykke kage at oprette mit websted og vedligeholde det.
 • Jeg kan programmere. WordPress er en fænomenal blogplatform, men jeg har været nødt til at 'finjustere' mine temaer og mine klienters temaer for virkelig at optimere dem til brugervenlighed og søgemaskineoptimering.

Med det i tankerne synes jeg følgende statistikker er ret imponerende og taler til det hårde arbejde, jeg har udført. Her er en liste over Top 100-blogs eller ret kendte bloggere og deres 3-måneders vækst (Alexa.com). Indrømmet, jeg har en lang vej at gå, før jeg er nødt til at skrabe ind på de øverste niveauer af blogosfæren - men dette giver stadig bevis for, at indholdet og rådene i min blog har været nyttige og fokuserede.

Webstedet
Rang
På indflydelse og automatisering
+ 354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+ 34,123
+ 882%
Oprettelse af lidenskabelige brugere
+ 4,637
+ 32%
Problogger.net
+ 549
+ 22%
Seth Godin
+ 465
+ 13%
Engadget
+ 84
+ 12%
Huffington Post
+ 13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Nøgne samtaler
-17,428
-14%

Hvordan har jeg gjort dette fremskridt? Du bliver nødt til at læse en hel del læsning her, men jeg har ikke holdt nogen hemmeligheder tilbage. Det hele er her i denne blog ... eksperimenterne, resultaterne, alt! Måske er den mest spændende nyhed for sent at dele denne viden med nogle nye bloggere. Jeg konsulterer et par lige nu og hjælper dem. Jeg ser frem til den dag, hvor deres statistik omgår min (forhåbentlig efter at jeg er i Top 100!).

Tak for læsningen! Tak for din kommentar! Tak for at komme tilbage! Hvis der er nogle emner, du gerne vil have, at jeg skal dække, er du velkommen til. Jeg har aldrig rigtig løbet tør for information at blogge om - men jeg ville elske muligheden for at dykke ned i et emne, du vælger.

Jeg ved, at jeg ikke er den hurtigst voksende blog på planeten ... men mit hårde arbejde is betaler sig. Bliv ved med at komme tilbage, jeg vil fortsætte med at dele med dig!

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Godt arbejde Doug. Jeg har været abonneret på din blog i de sidste par måneder, og indtil videre har jeg virkelig set det, jeg har set. Som en blogger, der lige er begyndt (og med de samme strejker mod mig), ved jeg, hvor svært det kan være at trække nye læsere, når du lige er begyndt. Fortsæt det store arbejde!

 4. 4

  Doug,
  Tak for at være min tekniske rygrad og ven. Håber jeg kan gøre (for) dig, hvad du gjorde for dine “mentorer” - Giv dig !! Haha !! Jeg har ikke eksisteret længe nok til at have et gennemsnit på 3 måneder, men ser ud til at jeg trender pænt ... tak til dig.

  Trafikrang for patcoyle.net:
  I dag 1 uge. Gns. 3 mos. Gns. 3 mos. Lave om
  Ikke tilgængelig * 386,650 850,770 -

  Da jeg ikke er den første kommentar, sender jeg ikke her BARE for at få trafik tilbage til min blog heller.

 5. 5

  Brandon,

  Det er venlige ord. Jeg sætter virkelig pris på det. Jeg kan ikke lide at udråbe væksten på min blog - men nogle gange når du ikke har navnet eller berømmelsen, skal du lade folk vide, at du stadig er værd at blive opmærksom på dem.

  Sidste gang jeg skrev om væksten og succesen med min blog, øgede den rækkevidden betydeligt. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

  Jeg spekulerer på, hvad der siger om os som læsere? Jeg abonnerer på Johnathon Chows blog nu efter at have læst, hvor vellykket han sagde, at hans blog var. Sikker nok har jeg også lært meget af ham! Hans statistik er også ude af syne.

  Tak igen! Og hvis du har brug for hjælp - tøv ikke med at spørge!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.