Mislykkes: Microsoft Adcenter Labs og .NET

Folk spekulerer på, hvorfor jeg ikke kan lide at programmere ASP.NET. Det er fordi hver gang jeg gør det, får jeg en fejlside som denne. Jeg regner med, om de gode folk kl microsoft kan ikke udvikle deres egne applikationer uden at gøre det, hvordan skal jeg ?! Fra Microsoft Adcenter Labs demografiske forudsigelse:

forudsigelse af Microsoft Adcenter demografi

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan ikke forstå ... det er en standardfejlside. Du kan få det med ethvert program (PHP, Ruby, Perl osv ...) Det er faktisk mere sikkert, for i modsætning til PHP skjuler ASP.NET som standard fejlmeddelelsen, så den ikke udsættes for verden og kan dit websted være et mål for hackere.

  • 2

   Du kan få en fejlside med enhver platform, helt sikkert Sameer. Min klage er, at det er et MICROSOFT-sted med en MICROSOFT-fejl. De skal være flov over, at de har sat et program, der fejler, i betragtning af at det er dem, der skrev både IIS og ASP.NET.

 2. 3

  Jeg forstår dit punkt nu. Du siger, at dette særlige Microsoft-site skal bebrejdes.
  Okay, dit punkt er gyldigt, de skal tilpasse deres fejlside (hvilket er en triviel opgave), men at faktisk lægge skylden på .NET er mildt sagt uforsvarlig. Det ville være som at sige "Jeg kan ikke lide at programmere i PHP, fordi PHP-siden har en standardfejlside" 😛

 3. 4

  Jeg gik også i Microsoft, Sameer :). Jeg synes, at fejlsiderne i IIS med hensyn til ASP.NET er forfærdelige! På andre sprog, inklusive PHP, hvis fejlhåndtering er aktiveret, får jeg detaljer om fejlen. Det ser ud til (for mig), når jeg tester med ASP.NET, alt hvad jeg nogensinde får, er dette config-materiale.

 4. 5

  Ahh okay nu forstår jeg det. Men husk, det er forfærdeligt ved design. De skjuler med vilje den virkelige fejlmeddelelse. Dette skyldes, at du ikke vil have dine sårbarheder eksponeret for verden.

  Det samme med ASP.NET, ser du det skærmbillede, du har? Du skal blot tilføje customErrors = fra, så giver det dig den nøjagtige fejlmeddelelse.

  Faktisk er der endda et plug and play-fejlhåndteringsmodul, du kan ringe til Elmah som jeg synes er bare smuk, foreslog jeg det til brug på arbejdspladsen og det er fantastisk. I dette tilfælde kan du skjule fejlmeddelelserne fra besøgende på stedet, men det vil være pænt logget, og det kan endda konfigureres til at sende dig en e-mail hver gang en ny fejlmeddelelse vises. Tal om sød 😉

  PS Jeg kan også lide PHP, men efter at have brugt .NET i 2 år på fuld tid er det virkelig vokset på mig 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.