Facebook-lignende knap og WordPress-integration

ligesom

Med Facebook Like-knap lancering, tænkte jeg at bruge lidt tid i aften og integrere det i min WordPress-blog. Jeg integrerede det også på en Kompendium klientens blog også i aften.

Første trin er ret simpelt - bare tilføj iframe-koden til dine skabelonsider (indeks og enkelt). Da din indeksside kan have flere indlæg, er det vigtigt at ændre knappen i din sidesløjfe, så det permanente link tilføjes korrekt.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = som "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; overløb: skjult; bredde: 250px; højde: px ">

Jeg justerede også bredden og lavede derefter noget CSS for at flyde knappen op ved siden af Twitter retweet-knap. Årsagen til, at disse værktøjer er så store, er at de ikke kræver noget login, navigation osv. Du skal blot klikke på knappen og du har sendt status på Facebook (henholdsvis eller Twitter).

Derudover kan du også placere metadata i din blogs overskrift, så Facebook kan udtrække. Sådan har jeg redigeret min:

"/>

Til sidst håber jeg at se nogen skrive et godt plugin for at gøre dette. Jeg har ikke testet for at se, hvilken vej der er bedre - iframe-tilgangen eller Facebook JavaScript SDK metode. Hvis du har identificeret et godt plugin derude for at tage sig af dette, så lad mig det vide!

13 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har et spørgsmål til dig, Bromance:

  For 2 nætter siden prøvede jeg at lege med min facebook-lignende boks (tidligere facebook-fan-widgeten) til min “hvordan man udgiver en bog med blues. forhåbentlig ”fan side, og nu indlæses den ikke. Det gør, hvad det laver på Mashable lige nu ... eller VAR tidligere lørdag eftermiddag.

  Er det i modstrid med afhandlingen? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Tak Jack! Ikke sikker på, hvad jeg gjorde, men jeg så faktisk ikke knappen dukke op, da jeg brugte pluginet.

 5. 5

  Der burde overhovedet ikke være nogen konflikt - men det kan tage noget større tilpasning med CSS at finde knappen, hvor du har brug for den. Jeg havde svært ved det.

 6. 6
 7. 7
 8. 8

  Jack, tak for at du delte den ene. Jeg havde ikke set den ene, ser flot ud. Jeg bliver nødt til at installere det og tjekke det ud.

 9. 9
 10. 10

  Men koden synes at være ufuldstændig, da II har kopieret denne kode til mu wp-siden. Jeg tror, ​​jeg er nødt til at tilføje nogle ting for at få det til at fungere på min side.

 11. 11

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.