Facebook deaktiveret min konto

Screen shot 2011 01 16 kl. 1.37.48

Ingen advarsel, ingen grund, ingen e-mail, der forklarer, hvorfor ... mine Facebook-sider er deaktiveret, mine Facebook-apps er deaktiveret, og mine Facebook-konto er deaktiveret. For et par dage siden måtte jeg nulstille min adgangskode - Facebook så, at nogen forsøgte at logge ind med min konto fra det nordlige Indiana. Jeg er ikke sikker på, om dette havde nogen indflydelse på denne hændelse.

Screen shot 2011 01 16 kl. 1.37.48

Temmelig dumt, hvis du spørger mig. Og det bekræfter mit råd til alle virksomheder igen - stol ikke på, at Facebook eller nogen anden platform er dit primære kommunikationsmiddel. Jeg har nogle venner, der er tæt på holdene på Facebook - jeg vil se, hvad jeg kan gøre for at få kontoen genaktiveret. Jeg har allerede lavet anmodning gennem deres hjælpeside.

1 Her er en liste over alle øjeblikkelige meddelelser

Screen shot 2011 01 16 kl. 1.51.49

På en sidebemærkning: Som forælder er jeg også ked af det ... Jeg er i stand til at holde øje med min datter gennem min Facebook-konto.

1:36 Her er et e-mail-svar, jeg modtog fra Facebook

Screen shot 2011 01 16 kl. 2.14.39

21 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Måske fik Facebook kryds af, at du satte alle dine tweets der. 😉

  Al sjov til side er du korrekt i dit råd til virksomheder. Du ejer ikke din Facebook-tilstedeværelse. Facebook gør.

  • 3

   Jeg har tænkt over det, Chuck. Ser dog fjollet ud, da jeg bruger deres Twitter-integrationsfunktion til at gøre det!

   Dit andet punkt er dødt den ... det er derfor, vi ikke kan have en virksomhed, der ejer Internettet.

 3. 4

  Indlægget opdateres med et modtaget brev for at bekræfte min identitet ... hvilket virker latterligt, da jeg har flere apps, flere sider, masser af venner - og jeg har været på Facebook i årevis nu.

 4. 5

  Åh skidt, Doug. Det er virkelig skræmmende, de ville bare slukke for det uden varsel. Jeg tænkte aldrig rigtig over, hvor let alt det der kunne tages væk.

  Det er vanvittigt at tro, at folk og virksomheder investerer tusindvis af dollars om måneden i deres Facebook- og Twitter-"ejendomme" med virkelig ingen garantier for, at de endda vil være der i morgen.

  Håber du får det regnet ud.

 5. 7

  Præcis det samme skete med mig mandag, Doug. Jeg modtog den samme generiske e-mail, EFTER at jeg allerede havde ændret min adgangskode alene. Jeg svarede på deres e-mail inden for 7 minutter og har stadig ikke hørt tilbage. Det er frustrerende i betragtning af, at der ikke er nogen officiel forklaring fra FB om præcis, hvad der skete / hvorfor. Jeg var også medlem af din Navy Vets-app, jeg spekulerer på, om det er sket med andre i gruppen.

 6. 9

  Fik en note fra en klient om, at alle 10 af deres administratorer, inklusive mig, havde deres #Facebook-konti deaktiveret i dag. Jeg har adgang, men arbejder faktisk ikke personligt på deres side. Det vil være interessant at se, om dette havde noget at gøre med dette. Jeg læste også, at Facebook har en fejl tilbage i november, der deaktiverede en masse konti. Jeg fortsætter med at holde jer alle opdaterede.

 7. 10

  Doug, jeg er sikker på, at de får det løst for dig. Du skal have et ret robust automatiseret system, hvis du har 500 millioner kunder, og de fleste forespørgsler er allerede behandlet i Hjælp. Hold os opdateret. Amen, at du ikke kan stole på nogen kilde. Det er ikke et banke på Facebook, da det ikke er lige så sandsynligt (måske mere sandsynligt), at dit websted ville gå ned og Facebook være op?

  Og det hjælper altid at kende folk på indersiden.

  ”Forsøger at huske, hvad det var, sagde jeg, du havde gjort.
  Det betyder ikke noget, fordi du stadig er min eneste.
  Ting går galt, ting går galt. ” - Chris Isaak

  • 11

   Jeg tror vi får se, Kenan! Den virkelig dårlige del af denne oplevelse var, at jeg virkelig begyndte at tilpasse mig Facebook og blive mindre negativ over for dem, der forsøgte at 'eje' Internettet. Jeg overlever denne bøde ... men med næsten halvdelen af ​​jorden på Facebook ville du tro, at deres metoder ikke kun var sort og hvid. Hvis der var mistænkelig aktivitet, kunne de fortælle mig det.

   Når alt kommer til alt er jeg BETALENDE medlem af Facebook og har købt Facebook-annoncer for at få mine samfund til at vokse der. På et øjeblik uden min viden og uden NOE anvendelse, der er væk. Det ser ud til, at de ville være lidt mere ansvarlige over for de mennesker, der promoverer Facebook, køber reklame der og konsulterer virksomheder om, hvordan man bedst kan udnytte det.

 8. 12

  Doug, jeg modtog den samme nøjagtige e-mail den 11. januar efter at have forsøgt at logge ind på min facebook. Jeg har prøvet alt, og jeg får ikke noget svar fra facebook.

 9. 13
  • 14

   Interessant, Doug. Min er stadig deaktiveret (siden 1/10). Sendte et andet svar på deres generiske e-mail i morges. Men du har ret, dette bekræfter igen for virksomheder, at de aldrig bør stole på FB 100% som en "dedikeret" del af deres sociale forretning.

 10. 15

  Den samme ting skete med mig for 10 dage siden. Jeg har skrevet til Facebook hver eneste dag - Intet svar! Kan ikke ringe til dem i telefonen. . . de svarer ikke! Kundesupport er forfærdelig - faktisk ikke-eksisterende. Latterligt for et firma, der siger, hvor "venlige" de er! Ikke når det kommer til at have et problem!

 11. 16

  Min Facebook-konto er blevet deaktiveret i dag ... Jeg er ikke så sur som jeg selvom jeg ville være. Men jeg sendte stadig e-mail til Facebook, jeg havde endda min kæreste til at starte en gruppe på Facebook med mit navn i, så de ville give igen!

 12. 17

  Hej mit navn er TaShe. Min konto blev deaktiveret ud af det blå som for 3 uger siden. Jeg har brugt så meget tid på at prøve at komme i kontakt med Facebook-personalet, men jeg har ikke modtaget svar. Jeg kan ikke oprette en anden side, før de svarer, fordi de siger, at det OGSÅ er en overtrædelse af deres regler. Så hvad skal jeg gøre? Min info og alt andet, jeg muligvis kunne få brug for, var på Facebook. Jeg havde et kaldenavn mellem mit for- og efternavn, hvilket muligvis har været tilfældet, men jeg modtog ingen advarsler. Den dårlige del ved dette er, at jeg ikke modtager et svar fra Facebook, og jeg har ventet i næsten en måned. Dette frustrerer mig, for indtil jeg får en slags reaktion på Facebook, kan jeg ikke engang oprette en ny konto. Hvad laver jeg mand ???

 13. 18

  Hej jeg hedder Sharon. Min fb-konto blev også deaktiveret uden nogen advarsel den 29. marts 2011, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg har alle mine venner, familie og kolleger på fb, og det sørger mig at blive udeladt af alle de opdateringer og info, der er relateret til mit arbejde, som jeg modtager regelmæssigt. Det er let at sige ikke at stole på fb, men hvis resten af ​​mine venner og familie er på fb, og de stoler på fb for at kontakte hinanden, hvilket valg har jeg !! Jeg savner dem så meget, og jeg savner også at spille farmville, som jeg var startet tilbage i 2009 og brugte rigtige penge på det, og pludselig er det hele væk! Det, der forstyrrer mig mest, er, at jeg endnu ikke fik noget svar fra fb! Jeg ville bare ønske, at det vil blive returneret !!

  • 19

   Jeg er i samme position som dig. Mine børnebilleder og billeder af min afdøde forlovede er alle på min konto, og jeg kan nu aldrig gendanne dem? Hvorfor blev jeg deaktiveret uden svar eller noget? Jeg har ikke noget upassende på min side, og jeg tror, ​​de vil undersøge disse ting, før de bare deaktiverer nogen. Det er frustrerende, men jeg antager, at der ikke er noget, der kan gøres. Ikke fair

 14. 20

  Hej jeg hedder Sharon. Min fb-konto blev også deaktiveret uden nogen advarsel den 29. marts 2011, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg har alle mine venner, familie og kolleger på fb, og det sørger mig at blive udeladt af alle de opdateringer og info, der er relateret til mit arbejde, som jeg modtager regelmæssigt. Det er let at sige ikke at stole på fb, men hvis resten af ​​mine venner og familie er på fb, og de stoler på fb for at kontakte hinanden, hvilket valg har jeg !! Jeg savner dem så meget, og jeg savner også at spille farmville, som jeg var startet tilbage i 2009 og brugte rigtige penge på det, og pludselig er det hele væk! Det, der forstyrrer mig mest, er, at jeg endnu ikke fik noget svar fra fb! Jeg ville bare ønske, at det vil blive returneret !!

 15. 21

  Hej også mig 1. juni 2012 2:55 jeg var deaktiveret og 2. juni 2012 1:04 fik jeg en besked om at jeg fejlagtigt blev suspenderet, så jeg fik min konto tilbage, men 3. juni 2012 3:14 var jeg igen deaktiveret, men siden det er søndag, jeg tror ikke de vil svare, måske er det derfra .. hihi men jeg sender min Phil. post-id og fødselsattest. NSO kopi sidste juni 1, så de godkender mig og bekræfter bare forkert, men 3. juni 2012 igen jeg var deaktiveret, jeg føler mig så dårlig, jeg bruger rigtige penge til spil der og 2. juni efter det gav mig tilbage min fb jeg køber igen .. og 3. juni 2012 jeg blev igen deaktiveret huhu de siger, at Asiens virus kan forekomme 2. juni fortalte min ven mig, at når jeg logger ind på facebook, men hvorfor igen deaktiveret, har jeg ikke overtrådt nogen fb-regler, jeg håber mandag, fb-holdets svar

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.