66% af Facebook-brugere kan lide de nye ændringer!

ændringer på facebook

Det er ikke en videnskabelig undersøgelse af nogen art ... bare en Zoomerang online undersøgelse af læsere og tilhængere af Martech Zone. At dømme efter svaret kan du dog lide de ændringer, som Facebook har implementeret.

Der er stadig en tredjedel af folk derude, der blev afkrydset af en så drastisk ændring. Efter min mening tror jeg, at der sker to ting, der opmuntrer til, at Facebook fortsætter med at ændre sig sådan:

  1. Jeg tror, ​​at høj procentdel af ikke-tekniske brugere skubber dem til at udtrykke deres frustration, når ændringer som denne sker. De vænner sig til noget og ønsker ikke, at det skal ændre sig. Jeg er ikke sikker på, at det nogensinde vil være sandsynligt. Som det gamle ordsprog siger, Change or Die ... en lektion, som MySpace lærte.
  2. Da Facebook regelmæssigt har ændret måden, hvorpå folk interagerer med platformen, tror jeg, at de langsomt lister deres publikum i selvtilfredshed, når det kommer til opdateringerne. Jeg er et godt eksempel ... Jeg plejede at blive lidt frustreret, men nu er jeg ligeglad. Jeg bruger bare 10 minutter ekstra på at lede efter muligheden, da de ændrede placeringen.

facebook ændrer diagram

Den næste Zoomerang online undersøgelse er live i sidepanelet: Er din virksomheds hjemmeside optimeret til mobil?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.