Sådan får du din blog til "A-listen"

AwardOkay, nu hvor jeg har dig her, skal du ikke være sur og gå. Lyt til hvad jeg fortæller dig.

Der går en flamme over blogosfæren lige nu på Nicholas Carrs blogindlæg, Den store ulæste. Shel Israel er ind i argumentet, ligesom et ton af andre bloggere (eksempel).

Du bør læse Mr. Carrs fulde indlæg, før du læser, hvad jeg har at sige. Jeg håber, jeg formidler hans budskab retfærdigt ... Jeg tror, ​​hvad han siger, er, at der er så få meget gode "A-List" -bloggere, som alle andre simpelthen burde smide håndklædet i.

Hvis du vil komme til "A-listen" i blogosfæren, skal du først bestemme, hvad listen er. Det er op til dig ... ikke Nick Carr, ikke Technorati, ikke Google, ikke Yahoo!, Ikke Typepad eller WordPress. "A-listen" bestemmes ikke af antallet af hits, du får, mængden af ​​sidevisninger, de præmier, du har modtaget, eller mængden af ​​dollars på din AdSense-konto. Hvis det er tilfældet, blogger du muligvis af de forkerte årsager.

Velkommen til Douglaskarr.com, en af ​​de store ulæste. (Okay, måske ikke så fantastisk)

Der er tale om den 'gamle skole' i massemediereklame. Denne regel siger, at jo flere øjne der ser din annonce, jo bedre er du. Den gamle skole siger, at hvis du får hundredtusinder af sidevisninger, er du en succes. Et par hundrede, og du må være en fiasko. Du er en del af det store ulæste. Det er præcis den samme tankegang, der trækker filmindustrien, avisindustrien og netværks -tv ned. Problemet er, at du betaler en enorm pris for disse øjenkugler, uden at skulle vende tilbage. Problemet er, at du ikke har brug for alle de øjenkugler, du skal bare få din annonce til de rigtige øjenkugler.

Min “A-liste” matcher ikke Seth Godins, Tom Peters, Technoratis, Shel Israels eller Nick Carrs. Jeg vil ikke have en million læsere. Selvfølgelig bliver jeg begejstret, da min statistik fortsætter med at vokse. Selvfølgelig vil jeg øge læserskaren og fastholdelsen af ​​læsere på min blog. Men jeg er virkelig kun interesseret i folk, der har de samme problemer og leder efter de samme løsninger som jeg.

Jeg er denne kvasi-marketing-teknologi-nørd-kristne far, der bor i Indiana. Jeg vil ikke flytte til New York eller San Francisco. Jeg ønsker ikke at være rig (men klager ikke, hvis jeg gør det!). Jeg er i netværk med en gruppe marketing- og teknologer i og omkring Indianapolis. Jeg lærer og udsætter blogging for 'mine' masser (alle to dusin eller deromkring!). Og jeg deler min erfaring, mine tanker, mine spørgsmål og mine oplysninger med så mange interesserede mennesker.

Du ser, når jeg får en kommentar fra Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, min familie, venner eller andre mennesker, som jeg respekterer og deler med… Jeg har allerede nået “A-List”. Hvis det ikke er din idé om en "A-liste", er det okay. Måske vil jeg ikke være på din. Vi opfatter hver især succes forskelligt.

Underskrevet,
En af de store ulæste

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Vejen at gå - helt enig.

  Jeg udviklede et par tanker om denne A-lister-sammensværgelse selv.

  . . .
  . . .

  Store kudos på "kvasi-marketing-teknologi-nørd-kristen-far fyr" bit, btw. Jeg kunne beskrive mig selv på samme måde!

  🙂

 3. 3
 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.