Ekspertise er gratis, ressourcer er ikke ...

OplysningerJeg er hjemme i dag. Jeg har det ikke godt - jeg tror, ​​mange, mange, mange timers arbejde og stress indhenter mig. Jeg rullede op på sofaen, og strømmen gik ud. Det kunne kun blive værre, hvis det regnede og koldt.

Jeg havde lidt tid til at læse og sove i morges for at forsøge at ryste den bugs, jeg har. TechZ bemærkede alle de bøger, jeg læser ... det er normalt aldrig mindre end 3. Jeg læser 3 lige nu og venter 2 mere efter det. Jeg elsker at læse. Det rydder hovedet og underholder mig mere end at se en film eller tv. Jeg fortæller mine børn, at det store ved læsning er, at du får male billedet eller filmen i dit hoved. Når jeg ser en film, der er skrevet om en bog, er jeg normalt skuffet.

Jeg går væk ... og jeg har kun 30 minutter tilbage på min bærbare computer. Og min nabo kan snart finde mig kapre hans router (selvfølgelig usikret). Da jeg læste, begyndte jeg at tænke og ville skrive om det.

Her er min teori ... information er ikke så meget værd som det plejede at være. Med Internettet bliver viden billigere og billigere med det andet. Dagen for at ansætte konsulenterne til at fortælle os, hvad vi bør gør, er langt bag os. I stedet ansætter vi konsulenter på grund af hvad de har kan gør for os.

Ressourcerne stiger i værdi, og viden falder.

Jeg har nok viden til at opbygge en stor virksomhed. Hvad jeg mangler er ressourcerne - tid og penge. Når jeg interviewer perspektivkonsulenter, skyldes det normalt ikke, hvad de kan eller ikke kan fortælle mig. Faktisk forstår jeg normalt lidt mere end de gør om, hvad jeg beder om dem. Hvis jeg har det godt med dem, ansætter jeg dem til at udføre jobbet ved hånden ... fordi de kun kan fokusere deres opmærksomhed på problemet. Det har jeg ikke råd til.

For mange år siden plejede jeg at lave min egen bil. Jeg havde gjort alt, hvad der var at gøre med en bil. Jeg havde tid, så jeg ville købe en bog og slå den ud. Når jeg bliver ældre, kan jeg ikke lide at skrabe mine knogler længere, så jeg tager det bare med i en butik. Det er mere værd at have en anden til at ordne det i stedet for at jeg ordner det. Selv med de ublu omkostninger ved vedligeholdelse af biler.

Er det ikke den retning, som alt bevæger sig i? Lad os tage søgemaskineoptimering (SEO) som et eksempel. Jeg er ret sikker på, at jeg i betragtning af tiden kunne opbygge sandkassemiljøer, tilpasse og eksperimentere for at se, hvordan jeg kan stige til toppen af ​​hver af søgemaskinens algoritmer. Men jeg har ikke tid til det. Sikker på - ikke alle kunne læse en blog og begynde at gøre det. Jeg forstår ... men mange mennesker kan.

SEO viden is gratis - der er en hel samling af SEO-websteder og blog på Internettet, der løbende sender deres test og fund. (Jeg har brugt et par af tweaks på mit websted). Jeg prøver ikke at lægge ned SEO-konsulenter ... det er de værd pengene. Men de er ikke pengene værd på grund af deres ekspertise, de er pengene værd som en værdifuld ressource. De gør det hver dag, så du ikke behøver det!

Internettet is Informations-motorvejen. Jeg ved, det er gammelt og kliché, men det er sandt. Distribution af viden bliver billigere og billigere. Hvis jeg vil finde ud af, hvordan jeg skal behandle min Jack Russells tørre hud, eller jeg vil skabe en Ajax-ramme ... er det okay for mig at slå det op.

Da nettet bliver mere organiseret og lettere at søge efter information, synes jeg det er vigtigt, at vi ser på os selv mindre som 'eksperter' og mere som 'ressourcer'. Ekspertise er overalt og er gratis at tage. Ressourcer er ikke.

Vil du være enig?

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.