Ekspertise er gratis, ressourcer er ikke ...

OplysningerJeg er hjemme i dag. Jeg har det ikke godt - jeg tror, ​​mange, mange, mange timers arbejde og stress indhenter mig. Jeg rullede op på sofaen, og strømmen gik ud. Det kunne kun blive værre, hvis det regnede og var koldt.

Jeg havde lidt tid til at læse og sove i morges for at prøve at ryste den fejl, jeg har. TechZ bemærkede alle de bøger, jeg læser ... det er normalt aldrig mindre end 3. Jeg læser 3 lige nu og har 2 mere at vente efter det. Jeg elsker at læse. Det renser mit hoved og underholder mig mere end at se en film eller fjernsyn. Jeg fortæller mine børn, at det gode ved at læse er, at du kommer til at male billedet eller filmen i dit hoved. Når jeg ser en film, der er skrevet om en bog, er jeg normalt skuffet.

Jeg går væk ... og jeg har kun 30 minutter tilbage på min bærbare computer. Og min nabo kan snart finde mig kapre hans router (selvfølgelig usikret). Da jeg læste, begyndte jeg at tænke og ville skrive om det.

Her er min teori ... information er ikke så meget værd som den plejede at være. Med Internettet bliver viden billigere og billigere med det andet. Dage med ansættelse af konsulenterne til at fortælle os, hvad vi bør gør, er langt bag os. I stedet ansætter vi konsulenter på grund af hvad de har kan gør for os.

Ressourcerne stiger i værdi, og viden falder.

Jeg har viden nok til at bygge et godt firma. Det jeg mangler er ressourcerne - tid og penge. Når jeg interviewer perspektivkonsulenter, er det normalt ikke på grund af, hvad de kan eller ikke kan fortælle mig. Faktisk forstår jeg normalt lidt mere end de gør om det, jeg anmoder dem om. Hvis jeg føler mig tryg ved dem, ansætter jeg dem til at udføre arbejdet lige ved hånden ... fordi de udelukkende kan fokusere deres opmærksomhed på spørgsmålet. Det har jeg ikke råd til.

For mange år siden plejede jeg at reparere min egen bil. Jeg havde gjort alt, hvad der var at gøre ved en bil. Jeg havde tid, så jeg ville købe en bog og slå den ud. Når jeg bliver ældre, nyder jeg ikke længere at skrabe knoene, så jeg tager det bare med til en butik. Det er mere værd af min tid at få en anden til at rette det frem for mig at rette det. Selv med de ublu store omkostninger ved vedligeholdelse af biler.

Er det ikke den retning, som alt bevæger sig i? Lad os tage søgemaskineoptimering (SEO) som et eksempel. Jeg er temmelig sikker på, at jeg i betragtning af tiden kunne bygge sandkassemiljøer, justere og eksperimentere for at se, hvordan jeg kan stige til toppen af ​​hver af søgemaskinens algoritmer. Men det har jeg ikke tid til. Sikker på - ikke alle kunne læse en blog og begynde at gøre det. Jeg forstår ... men mange mennesker kan.

SEO viden is gratis - der er en hel samling SEO -websteder og blog på Internettet, der løbende sender deres test og fund. (Jeg har brugt et par af tweaks på mit websted). Jeg prøver ikke at lægge SEO -konsulenter fra sig ... det er de værd pengene. Men de er ikke pengene værd på grund af deres ekspertise, de er pengene værd som en værdifuld ressource. De gør det hver dag, så du ikke behøver!

Internettet is Information Superhighway. Jeg ved, det er gammelt og kliché, men det er sandt. Fordeling af viden bliver billigere og billigere. Hvis jeg vil finde ud af, hvordan jeg skal behandle min Jack Russels tørre hud, eller jeg vil oprette en Ajax -ramme ... er det helt i orden for mig at slå det op.

Efterhånden som nettet bliver mere organiseret og lettere at søge efter information, synes jeg, at det er vigtigt, at vi ser mindre på os selv som 'eksperter' og mere som 'ressourcer'. Ekspertise er overalt og er gratis til at tage. Ressourcer er ikke.

Vil du være enig?

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.