2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg kan godt lide Batman vinger! Men jeg kan også lide Star Wars X-Wing Fighters. Er sådanne foreninger nødvendigvis en negativ ting? Måske, måske ikke. Jeg tror, ​​at gradienter kan tilføje rigdom til et logo, men din nye afhænger af gradienten for at kommunikere form. Det vil få dig i problemer i mindre størrelser, og hvis / når du har brug for en sort-hvid version.

    Og mens jeg er enig med ånden i denne artikel om udviklingen af ​​et brandlogo, synes jeg det er sjovt, at du inkluderede Pepsi. Nogle vil måske hævde, at udviklingen af ​​dette brand er motiveret af frygt - at forstå en livline. Jeg tror, ​​at det faktum, at de har ændret det så mange gange, føler en følelse af usikkerhed og selvtillid. Mens deres primære konkurrent Coca-Cola har støttet sig på sit brand gennem tiderne. Ændring til kernemærket har været utroligt subtil, og popkulturen har vedtaget det som et stykke Americana.

    Mit punkt er, at mens et logo ikke behøver at være tidløst, skal du stræbe efter et, der er. Du kan altid ændre beskederne omkring det, men folk trøster og stoler på tillidsfulde mærker og håner dem, der ikke er det. Hvordan bekæmper man forbrugernes kynisme? Vær autentisk.

  2. 2

    KFUM-logoet er på ingen måde en udvikling - selvom de muligvis har brug for det. De er simpelthen logoer af forskellige YMCA'er eller strukturer, og så vidt jeg kan se, er de stadig i brug.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.