Everypost: Én mobilapp til udgivelse overalt

hver post

Everypost bliver hurtigt min goto-applikation til at dele min status, fotos og video med min iPhone (Her er Droid). Eveyrpost integreres med Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, e-mail og nu Dropbox ... alt sammen fra et enkelt indlæg.

Enkelheden i appen er, at den er den ultimative funktion.

 • everypost-skærmRen og brugervenlig grænseflade - Everypost-brugergrænsefladen er ren og ekstremt nem at bruge. Optag, post og gem multimedieindhold på få sekunder.
 • Udgiv indhold som en Pro - Med Everypost kan du udgive indhold som en professionel til Facebook- og Google+ sider, Linkedin-virksomheder og mere!
 • Tilpas din opslagsoplevelse - Du kan tilpasse dine indlæg pr. Kanal og glemme begrænsningen på 140 tegn! (IOS-version).
 • Gem dine foretrukne indlæg, fotos og videoer - IOS-versionen giver dig mulighed for at gemme dit foretrukne multimedieindhold i Dropbox. Google Drev kommer snart til Android!
 • Opret og gem multimedieindhold samtidigt - Skub indhold til Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr og Dropbox.

4 Kommentarer

 1. 1

  Tak Douglas for din fantastiske anmeldelse og for at hjælpe os med at sprede budskabet! Stay tuned, nye fantastiske funktioner kommer snart! Alt det bedste. Fernando Cuscuela, medstifter og administrerende direktør - Everypost.

 2. 3
 3. 4

  Hej, jeg er ny hos everypost, og jeg har brug for at være i stand til at offentliggøre på min virksomheds facebook / Google + -side, men appen tillader mig kun at offentliggøre til min kontoprofil ... selvom du i din artikel nævner:

  ”Udgiv indhold som en professionel - Med Everypost kan du udgive indhold som en professionel til Facebook- og Google+ sider, Linkedin-virksomheder og mere!”

  Så mit spørgsmål er: Hvordan kan jeg offentliggøre på mine sider?

  Mange tak,

  Oli

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.