Evercontact: Opdater dine kontaktoplysninger med indgående e-mail-signaturer

Depositphotos7530672 s

For cirka en halv time siden ringede en PR-person til mig for at starte et online-interview ... Jeg svarede på telefonen og sagde: ”Hej Rebecca - jeg er klar til at gå!” og hun var overrasket over, at jeg vidste, hvem der ringede. Grunden til, at jeg ved, er, at Rebecca havde kontaktet mig et par gange for at koordinere begivenheden, og hendes kontaktoplysninger blev automatisk føjet til mine Google-kontakter og synkroniseret til min telefon.

logo-evercontact

Det kaldes en fantastisk tjeneste Kontakt altid. Evercontact scanner intelligent din indgående e-mail og beriger automatisk kontaktoplysninger i din adressebog og CRM. Evercontact understøtter Gmail, Google Apps, Outlook og Salesforce.

Bedst af alt behøver du ikke gøre noget - Evercontact scanner din indgående e-mail for e-mail-signaturer i baggrunden og opdaterer automatisk kontaktens detaljer. De giver endda en daglig rapport om ændringerne!

3 Kommentarer

 1. 1

  Underskrifter er ikke pålidelige som datakilde. Jeg foreslår i stedet at administrere kontakter ved hjælp af GlipMe, der derefter kan føde GMail og enhver smartphone med opdaterede kontakter.

  • 2
   • 3

    dette er, hvad evercontact rapporterede fra min gmail-postkasse: “Mindre gode nyheder: Bummer! Det ser ikke ud til, at vores system har fundet nogen kontakter, der kan opdateres til dig i dag, men snart helt sikkert. :) ”

    underskrifter er bare vilkårlig tekst i et tekstflow ...

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.