Begivenhedsregistrering Rant

cvent eksempel 1

Tilbage i foråret var der en fantastisk, fantastisk, vidunderlig begivenhed sponsoreret af en fantastisk organisation kaldet Express Employment Professionals. Selve programmet var en dynamisk række højttalere, herunder Indys egen Peyton Manning. Personalet gennemførte begivenheden fejlfrit, og jeg tror, ​​at publikum var enormt imponeret. Faktisk har jeg kun en klage - og det har intet at gøre med dagen for begivenheden.

Desværre er denne klage en doozy. Denne begivenhed havde en frygtelig registreringsoplevelse. Sæt dig ind i dit sæde, dette bliver en lang tur.

Jeg vidste, at det ville være dårligt lige fra starten, så jeg tog et par skærmbilleder. Sådan startede det.

Meddelelses-e-mailen

En dag fik jeg denne besked i min indbakke. Tag en gander og følg med efter billedet:

cvent eksempel 1

Jeg må indrømme, at dette ikke er en dårlig e-mail. Opfordringen til handling kan være lidt langt nede på siden, men den er lige der med fed, understregede bogstaver: Anmod om dine billetter i dag. De inkluderer endda URL'en til registreringssiden lige der i e-mailens brødtekst. Det er smart, for hvis jeg læser dette på en mobilenhed, eller hvis nogen har udskrevet e-mailen, kan jeg stadig “klikke” på linket ved at indtaste det igen!

Så hvor gik linket hen? Det gik til ...

Landingssiden

cvent eksempel 2

Først måtte jeg gennem en interstitiel destinationsside. Okay, et andet klik er lidt irriterende, men det er ikke så slemt. Jeg læste ikke rigtig denne side, jeg trykkede bare på den store knap ... som førte mig til ...

Introduktions-en-begivenhedssiden

På dette tidspunkt er jeg blevet omdirigeret igen til en anden webside, der indeholder mange informationer. Her er tidsplanen, her er placeringsadressen, et kort, kørselsvejledning, sociale links til Express. Se dig selv:

cvent eksempel 3

Men selvfølgelig er intet af dette faktisk relevant endnu. Jeg har stadig brug for at "anmode om billetter", før jeg er interesseret i alle disse detaljer. Den nøjagtige kørselsvejledning til placeringen ligemeget indtil jeg har billetter.

Jeg vil ikke gå til din LinkedIn-side eller følge dig på Twitter lige nu. Jeg har et mål i tankerne: tilmeld dig dit arrangement! Vi kan tale om engagement i sociale medier efter Jeg får mine billetter. Når alt kommer til alt, forsøger ikke en zillion andre Peyton Manning-fans at få billetter nøjagtigt på samme tid?

Okay, knappen blev klikket, hvilket fører mig til en velkendt form kaldet ...

Den faktiske registreringsside

cvent eksempel 4

Ja, det er mig, der kommenterer. Du husker måske, at jeg er interesseret i ideen om registrering med et klik på begivenhed. Jeg var vel lidt overrasket over, at e-mailmarkedsføring i verdensklasse fra ExactTarget (elsker jer!) Og verdensklasse software til begivenhedsadministration fra Cvent (elsker jer også!) Ikke ville have leveret et unikt link, der udfylder mine data . I det mindste kender du min e-mail-adresse!

Nå, i det mindste er jeg færdig nu. (Ups, hit næsten "annuller", da det var så tæt. Sig, jeg ville ønske, at Jakob Nielsen havde identificeret disse som en forfærdelig idé. for over ti år siden. Alligevel…)

Den faktiske registreringsside, fortsat

Men tilsyneladende er en registreringsside ikke nok. Vi har brug for en anden side af en eller anden grund.

cvent eksempel 5

Måske i tilfælde af at folk opgiver formularen, når de først kommer til denne? Det er ikke som om formularen foretager nogen egentlig validering. Ja, jeg forsøgte at indtaste et postnummer, der havde alle bogstaver og et sammensat telefonnummer. Og jeg klikkede på "Gem og næste" (jeg skulle "gemme" mit arbejde, men det var ikke så meget arbejde.) Dette førte mig til ...

Bekræftelsen af, at du ønskede at registrere siden

Ja, faktisk skrev jeg tingene rigtigt! Det er hvad denne side siger og kræver, at jeg klikker endnu en gang.

cvent eksempel 6

Nu skal vi være færdige. Langt om længe! Så nu er det tid til

Registreringsbekræftelsen, som ikke er en bekræftelse

I store bogstaver på fanebladet står "Bekræftelse." Men hvis du læser teksten, som jeg har sprængt for dig i skærmhætten nedenfor, kan du se, at dette faktisk ikke er en bekræftelse. Faktisk ser det nu ud til, at chancen for at "anmode om en billet" virkelig er en mulighed for "at anmode om chancen for at være betragtes for en billet. ”

cvent eksempel 7

Bemærk: Jeg talte senere til nogle mennesker med Express Personnel, og denne tilgang giver mening bagefter. De ønskede at promovere arrangementet for et bredt publikum, men de ville også prøve at sikre, at foretrukne kunder og potentielle kunder var først i køen. Jeg fortalte dem, at sproget i e-mailen og forfremmelsen efter min mening ikke indebar nogen form for valg, og at jeg følte, at jeg lige havde spildt fem minutter af min tid. Jeg tror, ​​at de sandsynligvis har taget en smart forretningsbeslutning med hensyn til at vælge deltagere, der ville være godt for deres forretning, men jeg er ikke fan af ordlyden, der bragte mig til dette punkt.

Nu er jeg stadig ret imponeret over dette registreringssystem. Ikke alene har det fået mig til at klikke gennem et halvt dusin skærme, samtidig med at jeg giver det meste falske oplysninger, det har tilsyneladende ikke evnen til at bestemme den aktuelle dato. Hvis det gjorde det, ville jeg ikke være forpligtet til at se på min egen kalender for at finde ud af, om den er i øjeblikket før eller efter 15. april. Systemet burde være i stand til at vise den rigtige besked!

I hvert fald er jeg færdig. Gætter på, at jeg venter til 2. maj for at høre, om jeg får en billet. Men vent, der er ...

E-mail-bekræftelse, som jeg skal gemme

Dette registreringssystem ved helt sikkert, hvem jeg er. Alligevel skal jeg gemme en e-mail til en gratis billet? Det er klart, at jeg er den eneste med denne e-mail-adresse.

cvent eksempel 8

Og bestemt kan dette registreringssystem tælle. Udtrykket "tilgængelighed af billetter" betyder, at systemet ikke er i stand til at holde styr på antallet af pladser, der allerede er tildelt!

Overraskelses-e-mailen

Den 22. april modtog jeg endnu en e-mail. Jeg antog, at jeg ville lære, hvis jeg skulle modtage billetter. Men i stedet fik jeg noget, der var meget mere forvirrende:

cvent eksempel 9

På dette tidspunkt var jeg ikke sikker på, hvad der foregik. Var jeg blevet “udvalgt” til at deltage med regelmæssige billetter, og havde jeg også haft chancen for at deltage i denne konkurrence? Udseendet af knappen "Request Tickets" i bunden var også foruroligende. Dette førte tilbage til den samme form, som jeg allerede havde udfyldt. Så måske var min oprindelige registrering blevet ignoreret? Det er klart, at de sendte dette til den samme e-mail-adresse, som angivet i sidefoden.

Jeg besluttede at forlade godt nok alene. Og så…

Den faktiske accept-e-mail

Den 4. maj fik jeg denne e-mail-besked. Det så først bekendt ud, men så indså jeg, at jeg var i!

cvent eksempel 9

Jeg forstod ikke, hvorfor de ville komme forbi mit kontor for at give mig billetter. Jeg kunne lige have udskrevet e-mailen. Og nogen sendte dem af under døren, men ingen var her på det tidspunkt, så jeg tror, ​​det kunne have været spild af en tur.

I Sammenfatning

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor stor den aktuelle begivenhed var den 18. maj. Perfekt på alle måder. Fantastiske taler. Stor udførelse. Smukt dekoreret mødested. God mad og meget energisk. Men indledningen var temmelig forfærdelig, især i betragtning af omdømme i verdensklasse fra de to virksomheder, der er involveret i begivenhedsregistrering. Hvad skete der?

Min teori

Jeg tror, ​​at ExactTarget og Cvent bare er platforme, og du kan misbruge dem som du kan misbruge enhver anden teknologi. Jeg tror, ​​at der sandsynligvis var et organisatorisk problem med at oprette begivenhedsregistreringssystemet, og det hold, der gjorde dette, udnyttede ikke den tilgængelige ekspertise til at designe registreringsoplevelsen. Beskeden skal dog være klar: store begivenheder skal have en jævn, let at bruge begivenhedsregistrering. Det er en del af din markedsføring! Flere mennesker vil være mere engagerede gennem hele oplevelsen, hvis det er let at tilmelde sig, let at gå og let at forstå, hvad du giver.

Dermed slutter min rant.

2 Kommentarer

  1. 1

    Begivenheden kan have været fantastisk, men der er ingen tvivl om, at de mistede så mange store registranter undervejs på grund af de frustrerende og latterlige skridt. Jeg giver dem ikke adgang - uanset deres firma og processen. Hvad de sagde var, at det var fornuftigt at "dem" ... ikke at det gav mening til "dig". Og "du" skal altid have mere betydning end "dem".

  2. 2

    Svimlende. Noget sådant ville have fået mig til ikke at have billetterne bare efter tingets princip. Men hvis de er villige til at levere billetterne til mig, giver jeg dem retninger. Først skal de sætte sig i bilen og begynde at køre. Jeg fortæller dem hvilken retning, når de har kørt 12 miles.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.