Vær selvisk om uselvisk netværk

Denne uge har jeg haft nogle hårde samtaler med nogle virksomheder, som jeg holder meget af. De ved, at jeg bryr mig, fordi jeg har taget dem til opgave og holder dem ansvarlige. Mit netværk er min investering, og hvor jeg får mest afkast.

  • Teknologivirksomheder, jeg arbejder med, får altid en øre fra mig. jeg altid rapportere problemer, ideer og kudos til deres teams. For hver person, der klager, er der hundredvis af andre, der simpelthen forlader dig og finder en anden leverandør. Det er afgørende, at hvis du er interesseret i dine løsningsudbydere, har du de vanskelige samtaler med dem om, hvad der gik galt eller hvorfor.
  • Der er flere netværksværktøjer og samfund, jeg tilhører. Netværk er spændende og udmattende. Som en lille virksomhed er mit netværk nøglen til min succes. Hvem jeg omgiver mig med, reflekterer over min forretning og bringer også forretning ind. Nogle af mine netværk er uselviske - altid gør deres bedste for at skubbe forretning ind i mit skød. Jeg føler mig forgældet og benytter altid mulighederne for at vende tilbage. Nogle er dog egoistiske og måler kun vores forhold efter det, jeg har givet dem.

netværketSociale medier kaster et kæmpe net. Jeg vurderer konstant, hvor jeg skal tale næste gang, om det skal betale eller ej, eller om jeg skal tage tiden og pengene ud af min tidsplan for at være der. Jeg gennemgår platforme at skrive og promovere på. Jeg tænker på blogging versus video versus podcasting. Jeg tænker på at kommentere andre websteder og oprette forbindelse til branchens ledere. Det er meget arbejde.

Som konsulent har jeg meget lidt 'tilbagevendende indtægter', så størstedelen af ​​min indkomst optjenes ved at sælge min tid. Det betyder, at hver kop kaffe, telefonopkald eller e-mail, som jeg reagerer på, risikerer, at jeg mister indkomst.

Nysgerrig: Hvor produktiv kan vi være, hvis vi skulle betale hinanden for hvert møde, vi har med hinanden. Hvis jeg ringer til dig for at få kaffe, hvad nu hvis jeg skulle betale din timepris. Ville jeg stadig ringe til dig for kaffe?

Det er vigtigt, at du konstant evaluerer dit netværk for at finde ud af, hvor du investerer, og om det vil betale sig eller ej. Forretning er selvfølgelig forretning. Vær selvisk med at finde et uselvisk netværk. Jeg ville ikke få succes, hvis det ikke var for mine nøglekunder - Kompendium, ChaCha, Webtrends og Walker Information er på denne liste. Ved "nøgle" mener jeg indtægter;).

Når jeg tænker på disse forhold og hvordan de udviklede sig, udviklede de sig alle fra mit forhold til en enkelt iværksætter - Chris Baggott. De af jer, der kender Chris og mig, ved at vi har stor respekt for hinanden - og vi er begge meget ærlige over for hinanden. Chris er konsumatevangelisten - skubber altid hårdt for at få sine virksomheder i rampelyset ... der kan virke egoistisk. Når jeg ser på min succes og min liste over klienter, har de dog alle udviklet sig gennem mit forhold til Chris gennem årene.

Hvor får du kunder fra? Hvor genererer du dine kundeemner til din virksomhed fra? Hvem skylder du din succes til? Vender du tilbage? Du bliver måske overrasket, når du finder ud af det.

Tak Chris!

En sidste note: Dette indlæg er ikke beregnet til at mindske nogen af ​​de andre mennesker, der er så kritiske for min virksomheds succes og vækst. Du ved, hvem du er! Jeg mener kun at kaste lys over, at nogle af os ikke virkelig vurderer og værdsætter folkene i vores netværk for den faktiske forretning, de leverer. Jeg tror, ​​jeg har taget mit forhold til Chris for givet og ikke erkendt, hvor vigtig han var for mig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.