Et Wordle-visitkort!

kort

ordle ramt i blogosfæren a par uge siden og bloggere har surret! Wordle er et Java-program, der omdanner din tag sky ind i en ting af skønhed.

jeg troede ordle var sejt, men ikke nødvendigvis blogværdigt.

I dag konsulterede jeg om Sharpminds. En af folkene i sessionen, Linda Watts, afleverede sit kort, og det smilede med det samme et smil på mit ansigt!
kort

Linda havde en hel samling af dem (samt nogle andre unikke designs), hvert sæt fokuseret på forskellige nøgleord og sætninger, alt sammen med hendes kontaktoplysninger på bagsiden! Hvor utroligt kreativt! Jeg tror, ​​at hvis jeg var Wordle-fyrene, ville jeg ansætte Linda og sætte hende i spidsen for visitkortafdelingen!

Linda var webmaster de sidste 9 år og er utrolig kreativ, talentfuld og entusiastisk. Jeg skød hende om at være nørd - hendes input til klassen tilføjede så meget.

Det er derfor, jeg elsker at undervise i BitWise-løsninger Sharpminds begivenheder, jeg lærer så meget af alle deltagere, at jeg går ud, som om jeg har lært mere, end jeg lærte.

Linda ser nu frem til en ny karriere som Web, Web 2.0 og Print Technology Coach. Du kan måske ringe til hende for nogle originale ideer! Jeg ville ønske, jeg havde tænkt på denne idé, da jeg talte om valg af visitkort denne uge! Jeg er ikke sikker på, om Linda leder efter fuldtidsbeskæftigelse - du skal dog spørge, om du har mulighed for en dygtig webmarkedsfører.

8 Kommentarer

 1. 1

  Tak for denne Doug. Jeg gentweetede din originale tweet, fordi jeg kan lide det så godt. Jeg spillede med Wordle i et par timer for et stykke tid tilbage og kom op med 3 forskellige skyer, som jeg sendte på min væg på arbejde.
  Nu tror jeg, der kan være en række andre seje måder at bruge disse på.
  Når vi tænker på grafik - betragter vi sjældent ordets styrke som grundlaget for det, der normalt er billedbaseret.
  Et billede kan være tusind ord værd, men en ordsky kan være mere værd end du kunne sige i det lille rum på et visitkort!

 2. 3

  Doug,
  Tak for den vidunderlige omtale i dagens blog. Hvilken måde at starte min dag på!

  Mine permanente kort ventede i min postkasse, da jeg kom hjem i går. Jeg sender dig en prøve. Jeg ved, at du vil blive imponeret over kvaliteten af ​​Moo Printing.

  Cheers!
  Linda

 3. 4

  Og måske tilføjer jeg, hvor meget jeg nød sessionen i går. Du har fået mig til at genoverveje brugen af ​​blogs, og jeg vil arbejde på en som et resultat.

  Tak igen!

 4. 6
 5. 7
 6. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.