Go Green: 5 måder at stoppe med at bruge cd'er og dvd'er på

cd dvd

Ifølge EPA kastes 5.5 millioner cd'er, deres emballage og millioner af andre musik-cd'er hvert år uden genbrug. Cd'er og dvd'er er lavet af aluminium, guld, farvestoffer, forskellige andre materialer - men mest af alt polycarbonat og lak. Polycarbonat og lak genereres direkte fra råolie.

Statistikken fortsætter, hver måned går 100,000 pund cd'er og dvd'er også forældede. Der er heller ikke effektive midler til genbrug af materialerne! Ifølge Olieindustrien i sig selv går omkring 1.1 gallon af hver tønde (42 gallon) olie til petrokemikalier.

Jeg formoder, det siger sig selv, at skifte til cloud computing med virtualiserede servere og abonnement på Software as a Service-applikationer kan faktisk hjælpe miljøet. Jeg er ikke sikker på, hvor stor en procentdel af en tønde olie, der går til oprettelse af cd'er, men vi kan helt sikkert være meget mere effektive ved at bruge USB-drev og netværk til fildeling i stedet for at brænde diske.

Foruden ved brug af diskene, kan jeg ikke lade være med at tro, at der unødigt bruges meget energi til at fremstille og transportere disse diske. At bytte båndbredde med plastik vil helt sikkert give et positivt resultat for menneskeheden, ikke? Jeg er klar over, at der er mange andre ting der spiller en større rolle, men hvorfor taler ikke nogen om denne unødvendige industri?

Jeg spekulerer på, hvorfor man bruger Software as a Service er ikke en nøglekomponent i Går grøn rådgive til virksomheder? Terabyte harddiske, USB-drev, online sikkerhedskopier ... alle disse er let tilgængelige for alle at bruge. Ingen skal købe cd'er og dvd'er længere. Jeg lejer ikke engang film mere på DVD, jeg lejer dem på min AppleTV!

5 ideer til at bremse dig for din cd-afhængighed

  1. Skift til software som en tjeneste. Eksempler: Dump Microsoft Office til Google Apps og Microsoft CRM til Salesforce. Ingen installationer, ingen sikkerhedskopier, ingen hardware ... bare en browser!
  2. itunes-logoSkift fra at leje dvd'er og købe musik-cd'er til at downloade dine musikindkøb eller filmudlejning med iTunes, AppleTV og andre premium-tjenester. iTunes bliver muligvis nødt til at genoverveje deres logo!
  3. Skift fra sikkerhedskopiering og transport af data på cd'er og dvd'er til USB-drev. USB-drev indeholder flere data og er bærbare, hurtigere og slides ikke ud. (Vær dog forsigtig, ikke alle USB-drev er skabt ens!) Køb dig et stort bærbart drev til sikkerhedskopiering af dit arbejde og transporter det frem og tilbage til arbejde. Jeg går ikke nogen steder uden min Western Digital Passport, det er den bedste investering, jeg nogensinde har lavet!
  4. Overfør store filer til andre virksomheder via online SaaS-leverandører som f.eks DropSend, DuSendIt, SendThisFile, MailBigFileog SendSpace.
  5. Slip af med dine cd- og dvd-drev. Når du bestiller din næste bærbare computer, skal du ikke medtage en med købet. Når du bestiller dem til dit kontor, skal du spare penge og købe USB-drev i stedet for at opgradere din DVD-brænder. Ved ikke at have dem tilgængelige, er det mindre sandsynligt, at du går og brænder den næste cd!

Faktisk er den eneste grund til, at jeg længere bruger cd'er, til bøger på cd eller til at brænde musik til mit drev til og fra arbejde. Jeg har dog set priserne, og jeg kan få en erstatningsbilstereo, der har en USB-indgang samt iPod-kontroller til mindre end $ 200! Måske er det tid for mig at tage overgangen!

2 Kommentarer

  1. 1

    Mand, jeg var ikke klar over, hvor meget vi alle virkelig bruger cd'er og dvd'er, før jeg læste dit indlæg. Selvom jeg stolt kan sige, at jeg allerede gør nr. 1, 3 og 4 på din liste!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.