En ansigtsløftning til Dictionary.com

Jeg er en ivrig læser, men forfærdelig med stavning, tegnsætning og grammatik. Jeg går over til Dictionary.com, når jeg ikke kan finde ud af, hvad et ord betyder. I dag da jeg læste Chips Quip on Plenarsnark i dag vidste jeg ikke, hvad pokker han talte om. Så jeg vandrede over til Dictionary.com, og de fik et ansigtsløftning. Det ser godt ud, men jeg tror, ​​at de stjal farverne fra mig. (sjov)

Dictionary.com

Og jeg forstår stadig ikke, hvad en Plenary Snark er. Jeg var også nødt til at gå til Wikipedia for at slå en snark op. (antydning: glide+bemærkning). Jeg formoder, at det ikke er så sjovt, når du er dum.

Men hej, Snakes på en Plane ser godt ud, ikke?

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.