Hvem holder din oliekande?

damptog

Hele dagen - hver dag - folk sender mig en e-mail, sms'er mig, kvitterer mig, besøger mig, ringer til mig og chatter mig med spørgsmål vedrørende domæner, kapaciteter, CSS, konkurrence, søgeordsstrategier, klientproblemer, salgspositionering, marketingstrategier, blogging, sociale medier osv. Jeg får invitationer til at tale, skrive, hjælpe, møde ... du hedder det. Mine dage er travle og utroligt tilfredsstillende. Jeg er ikke geni, men jeg har meget erfaring, og folk genkender det. Jeg elsker også at hjælpe.

Udfordringen er, hvordan man anvender værdi på alle disse små problemer og muligheder. Min opfattelse er, at det er ligesom i gamle dage, hvor olien ville holde toghjulene olierede, så det kunne bevæge sig hurtigere og lettere ned ad sporet. Fjern olien, og toget stopper. Oliesmeden ved hvor, hvornår, hvorfor og hvor meget. Jeg har lyst til olien - men i en meget bredere skala. De stillede spørgsmål kræver mig den ekspertise og erfaring, jeg har opbygget i løbet af de sidste 2 årtier.

Det er dog vanskeligt at værdsætte eller huske olien, når du har et tog, der ruller ned ad sporene. Toget, kulet, lederen, skinnerne ... de er alle 'store' udgifter og 'store' løsninger, der kan måles nøjagtigt. At være en olier er ikke så simpelt. Jeg ved, at toget bevæger sig meget hurtigere, end det ville have været, hvis jeg ikke havde oljet sporene - men der er virkelig ingen sikker måde at måle påvirkningen på i en sådan granulær skala.

Har du ikke en olie? Du kan købe disse ressourcer andre steder eller foretage undersøgelsen selv. Det tilføjer bare tid, omkostninger, risiko og kan reducere kvaliteten af ​​den service, du leverer dine kunder. Du skal have en olierør - enhver organisation skal.

Dette gør det ikke lyd ydmyg, men i min ydmyg mening, jeg tror store ledere ofte er Oilers. De arbejder hårdt hver dag for at fjerne forhindringer, så de omkring dem kan skubbe hårdere, løbe hurtigere og blive mere succesrige. Hold elsker smøren, fordi de kan bruge dem til at blive mere succesrige. Spørgsmålet er, om oliesmeden får den fortjente anerkendelse eller forstås for den angivne værdi.

Hvad sker der, når din værdi stilles spørgsmålstegn ved?

Stop du med at oliere og sætte toget i fare såvel som at skabe vrede med de andre medarbejdere, der stoler på dig? Forfølger du i stedet større projekter og muligheder, hvor din værdi absolut måles og forstås?

Eller ... holder du fast ved det, du er god til? Du kører muligvis din virksomheds succes - men risikoen er, at nogle ikke genkender det, ved hvordan man måler det, sætter pris på det ... og ofte vil stille spørgsmålstegn ved det. I denne verden af ​​data og analyse, hvis du ikke kan svare på, hvad din værdi er for en organisation, kan du være i problemer.

Er du en olier? Har du en olier på arbejde? Hvem holder din oliekande?

5 Kommentarer

  1. 1

    Doug:
    Meget interessant tilgang med “Oiler” -konceptet og IMHO, du er lige på målet. I mine daglige ledelse tog jeg en lidt anden tilgang til at rådgive mine ledere om ledelse og i dag i mine managementklasser fortæller jeg mine studerende, at en leders job: ”er at give et miljø, hvor medarbejderne kan få succes” Dette er bare en anden måde at fortæller dem, at de er ansvarlige for at være olieringsmaskiner for “tinmen” eller deres medarbejdere og ikke nødvendigvis over for toget eller organisationen.

    Jeg kan virkelig godt lide metaforen og vil bruge den i fremtiden. Tak for indlægget

  2. 3
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.