Tag Knotice! Overbygning af markedsføringsteknologiske huller

Knotice personlig relevans marketingIn 2006, Jeg har muligvis været lidt for tidlig, da jeg forudsagde, at 2007 ville være året for grafisk integration af brugergrænsefladen. Det gik virkelig ikke mainstream, men nogle virksomheder arbejdede bestemt på det!

Til 2008 forudsagde jeg flere 'mikro' strategier - inklusive marketing via e-mail. ExactTarget havde for eksempel for nylig annonceret det planlagte frigivelse af destinationssider. Nogle virksomheder tager det dog lidt længere!

Knotice kan være min forudsigelse!

Denne uge havde jeg fornøjelsen at tale med Brian Deagan, administrerende direktør for Knude. Jeg har tidligere talt om, hvor svært det er for marketingfolk at skabe en strategi for udførelse, når de markedsføres. "Batch og blast" er normen, fordi hele tiden er færdig i den faktiske udførelse af e-mailen end forberedelsen. Det er så vigtigt, at en virksomhed udsender en kampagne på 'datoen', at de ignorerer, om den aktuelle kampagne var relevant eller ikke, og ville opfylde sine læseres forventninger.

Siden 2003 har Knotice stille arbejdet med at bygge bro over kløften! Knotice har kombineret e-mail, mobil marketing, websider, analytiske data, undersøgelser og søgeudtryk for at implementere målrettet kommunikation på tværs alle medier. I stedet for at 'fiske med dynamit' koncentrerer Knotice det rigtige agn de rigtige steder!

Et eksempel på multi-stage marketing

Jeg søger på Google efter et objektiv til min datters Nikon D40 og ender på et websted. Analytics giver de søgeudtryk, som jeg brugte til at komme til webstedet. Hvis det er gearet, ville webstedet nu vide, at jeg har en Nikon D40.

Nu - når jeg afkast til webstedet eller - endnu bedre - i et e-mail som jeg tilmelder mig til webstedet, får jeg relevante produkttilbud vedrørende Nikon D40 fra nu af. Måske besvarer jeg et par spørgsmål om en undersøgelse om min interesse for fotografering, og indholdet er målrettet endnu mere ind i landskabs-, profil- eller mikrofotografiprodukter, bøger og DVD'er.

Her er blurb fra Knotice på deres Concentri platform:

Via vores platform Concentri tilbyder vi en enkel og kraftfuld måde til at skabe og administrere meget relevante kommunikation i flere trin på tværs af e-mail-, mobil- og webkanaler. Med Concentri kan marketingfolk let engagere nutidens digitale forbrugere til at øge deres indtægter, samtidig med at de opretholder en ensartet brandoplevelse, strømliner marketingaktiviteter og eliminerer overflødige omkostninger. Og fordi det leveres efter behov, betaler marketingfolk kun for det, de har brug for.

Det bedste af alt er, at Knotice ikke kræver, at alt hostes og køres fra deres websted. De har en robust webservice, og deres personlige indholdstilbud kan integreres i dit websted - enten gennem en div eller iframe. Magtfulde!

Det ser ud til, at Knotice er meget længere nede ad vejen end andre virksomheder i dette rum. Så mange web, analytics og e-mail-tjenesteudbydere har så travlt med at koncentrere sig om deres konkurrence og deres egne siloer, at de glemmer det virkelige problem - virksomheder bruger for meget tid, kræfter og penge på at integrere alle disse forskellige løsninger for at få meningsfulde resultater.

Jeg ser frem til at se mere fra Knotice!

En kommentar

  1. 1

    Vil du have en god billig linse til en Nikon D40? Sigma har en 17-35mm f / 2.8-4, som du kan få fra Cameta til Amazon for $ 240. Det er den eneste f / 2.8-linse med indbygget objektivfokusmotor, som D40 kræver til autofokus under $ 1000, og jeg har været rigtig tilfreds med min.

    De fleste af mine nylige fotos er taget med den linse. For eksempel.

    Som en side, vil jeg ikke bruge D40 eller den linse meget mere, da disse billeder taget med D40 og min Sigma 17-35mm f / 2.8-4 linse viser hvorfor! 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.