E-mail-svarstyring

E-mailI går styrtede jeg ned. Jeg er ikke sikker på, hvor sunde mine arbejdsvaner er, men jeg har en tendens til at arbejde med jobets hastighed. Jeg har også arbejdet med et par af mine læsere på denne måde ... gå et par nætter uden søvn for at gennemføre et projekt. På arbejdet tager vi mange initiativer. Jeg ser ud til at påtage mig mere arbejde med en tidsplan, der allerede er fuld. Da lørdag kom, slog jeg et par e-mails ud og tilbragte derefter resten af ​​dagen (og i går aftes) på at snooze eller foran fjernsynet i en vegetativ tilstand. Er det sådan, jer finder ud af, at man arbejder mere og mere?

E-mail-svarstyring

En af punkterne i weekendens tjekliste var at tjekke ud E-mail-svarstyring industri. Noget baggrund: E-mailsvarestyring er server-side teknologi, der giver virksomheder mulighed for at prøve at filtrere, organisere og svare på indgående e-mails på generiske e-mail-adresser. Eksempler kan være salg @ eller support @ din virksomhed.

Antallet af applikationer derude er ret imponerende! Jeg ser efter, hvad andre online-leverandører laver. I e-mail-udbyderbranchen har e-mailrespons en tendens til at være en sekundær funktion, så vi ikke rigtig konkurrerer med disse mennesker, og vi har heller ikke kompleksiteten i systemer, som de gør.

Med e-mail-reaktionsstyringssystemer kan jeg anvende søgeord på søgeord i emnet og kroppen for at dirigere min e-mail til den relevante person. Jeg kan også svare på e-mailen med det samme med en tilpasset besked. Et eksempel: Jeg sender muligvis en e-mail til en virksomhed og spørger, om de har en API og støtte Enterprise-klienter. Mit e-mail-responsstyringssystem dirigerer automatisk e-mailen til de salgsfolk, der beskæftiger sig med Enterprise-potentielle kunder, der har brug for det API Support.

Jeg vil også få en god svar-e-mail, der fortæller mig, at de har modtaget min e-mail, og at nogen snart vil kontakte ... i mellemtiden skal du tjekke disse artikler og tilbud online. Inden for linkene er indholdslinks til Enterprise og API artikler og tilbud på hjemmesiden, der kan hjælpe klienterne. For supportgrupper kan disse svar-e-mails endda have vidensbaserede artikler, der er skrevet til specifikke fejlmeddelelser osv., Der blev rapporteret i e-mailen.

Uden at vide det, har vi alle modtaget e-mails fra disse systemer. Hvis du har haft direkte erfaring med nogle af disse leverandører eller applikationer, kast mig en linje. Jeg er især interesseret, hvis det er en SaaS løsning. Jeg vil hellere, at vi ikke genopfandt hjulet, når vi skulle udvide vores muligheder.

4 Kommentarer

  1. 1

    Jeg befinder mig i tvivl om, at jeg kan bunke på ilden i ugevis, men så kommer der en dag, og jeg er bare træt .. knogletræt .. og når dette sker, kan jeg finde mig i at sove til og fra næste dag eller to.

    Når jeg har gjort det, kan jeg komme tilbage til en "normal" tidsplan 🙂

  2. 3
  3. 4

    E-mail er privat. Store eller små virksomheder bruger e-mail. Et værktøj, der er let og billigt. Effektiv mailadministrationstjeneste resulterer i at nå dit forretningsperspektiv med dine kunder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.