Tilføjelse af en e-mail-præheader øgede placeringsfrekvensen for min indbakke med 15%

sportsvogn før efter

E-mail-levering er dum. Jeg laver ikke sjov. Det har eksisteret i over 20 år, men vi har stadig 50+ e-mail-klienter, der alle viser den samme kode forskelligt. Og vi titusinder af internetudbydere (ISP'er), som alle grundlæggende har deres egne regler omkring styring af spam. Vi har ESP'er, der har strenge regler, som virksomheder skal overholde, når de tilføjer en enkelt abonnent ... og disse regler kommunikeres faktisk aldrig til internetudbyderen.

Jeg elsker analogier, så lad os tænke over dette.

sportsvogn

 • Jeg er Doug, virksomheden, der bygger fantastiske sportsvogne - min email.
 • Du er Bob, klienten, der ønsker at købe en fantastisk sportsvogn - du tilmelder dig min e-mail.
 • Jeg er nødt til at sende bilen til dig, så jeg får den bedste transportør, jeg kan finde - min e-mail-udbyder.
 • Jeg tilføjer dig som modtager, men min afsender tror ikke på mig. Jeg er nødt til at bevise, at du har tilmeldt dig - dobbelt opt-in.
 • Luftfartsselskabet siger okay og får den fantastiske sportsvogn til destinationslageret - Jeg klikker på send med min ESP.
 • Lageret underskriver, at det har modtaget det - besked modtaget hos din internetudbyder.

Dette er når det bliver sjovt.

 • Du går til lageret - din e-mail-klient.
 • Lageret har ingen oversigt over den fantastiske sportsvogn - det er ikke i din indbakke.
 • Du ser overalt og til sidst finder det i ryggen, hvor ingen ser - det er i din SPAM-mappe.
 • Du er nødt til at fortælle lageret aldrig at lægge dine leverancer fra mig - markeret som Ikke spam.
 • Bilen er slået til lort, mangler 3 dæk, og motoren starter ikke - din e-mail-klient kan ikke læse HTML.

sportsvogn ødelagt

Hvad fortæller sportsbilindustrien mig?

 • Tag 5 gange længere tid at bygge en latterligt dyr sportbil, der er langt mere beskyttende mod skadesforsendelse - Lakmus test din e-mail.
 • Ansæt en tredjepart til at passe børnene og overvåge leveringen af ​​hver fantastiske sportsvogn til alle dine kunder.

Dette er sindssyge.

Gudskelov for overvågning af placering i indbakken.

Hvordan vi øgede vores indbakke placeringsfrekvens

Eksempelvis har vi foretaget nogle designændringer i vores Martech Zone nyhedsbrev. Sammen med at rydde op i koden tilføjede vi vores nyeste podcasts og tilføjede et afsnit om nyhedsbrevet for at åbne e-mailen.

Dårlig idé. Vores e-mail-leveringsgrad for de samme abonnenter og den samme e-mail faldt 15%. For os er det et stort antal - 15,000 flere e-mails kan strømme ind i SPAM-mappen end før. Så vi var nødt til at ordne det. Problemet skulle være den statiske tekst på hver enkelt e-mail. Da nyhedsbrevet indeholder vores seneste daglige eller ugentlige indlæg, spekulerede jeg på, om jeg kunne tilføje tekst øverst i e-mailen, der opførte posttitlerne. Det ville få hver kampagne til at have et andet afsnit øverst i e-mailen.

For at skjule teksten brugte jeg CSS -stilmærker og inline CSS, jeg indstillede tekststørrelsen til 1px for latterlige e -mail -klienter, der ikke skjuler tekst. Resultatet? Jeg har nu en dynamisk liste over de indlæg, der vises i forhåndsvisningsruden for e -mailklienter samt en e -mail, der er leveret til tidligere indbakkehastigheder.

Her er et diagram over vores indbakke -leveringspriser ved hjælp af 250ok. Du vil se, at vi falder markant i begyndelsen af ​​året og derefter hopper tilbage efter den tiende.

e-mail-indbakkehastighed

Det er rigtigt, den dumme ændring forbedrede min indbakke med 15%! Tænk over det - samme nøjagtige e-mail, bare med et par linjer tekst justeret, som brugeren ikke engang kan se.

E-mail-levering er dum.

Hvordan lavede jeg den skjulte forhoved?

Et par folk har spurgt, hvordan jeg bogstaveligt talt lavede det dynamiske indhold i e-mailen. Først tilføjede jeg denne CSS-reference inden for stilkoder i overskriften på e-mailen:

.preheader {display: none! important; synlighed: skjult; uigennemsigtighed: 0; farve: gennemsigtig højde: 0; bredde: 0; }

Dernæst skrev jeg i den første linje af indhold under body-koden kode, der hentede de første 3 posttitler, sammenkædede dem med et komma og placerede dem inden for følgende interval:

i dagens Martech Zone Ugentlig!

Resultatet er noget i retning af følgende:

Den dumme måde, hvorpå jeg øgede vores placeringsrate på indbakken med 0%, hvilke strategier, taktikker og kanaler skal marketingfolk fokusere på i 0, hvad er en DSP (Demand-Side Platform)? i dagens Martech Weekly!

Bemærk, at jeg tilføjede en stil, der gør skrifttypefarven hvid, så den ikke ses, selvom den vises, og for klienter, der ignorerer farven, er den 1px så forhåbentlig for lille at se.

PS: Jeg har sagt det i årevis, men internetudbydere skal administrere abonnementer og ikke e-mail-udbydere. Jeg skulle være i stand til at registrere mit nyhedsbrev hos Google og få Gmail-brugere til at tilmelde sig ... og mine e-mails skal altid sendes til indbakken. Er det latterligt svært? Sikker på ... men det ville løse denne katastrofe. Og e-mail-klienter bør få boo'd fra markedet, hvis de ikke understøtter moderne HTML- og CSS-standarder.

3 Kommentarer

 1. 1

  Kan du sende et billede af det, du gjorde, Doug? Jeg får nyhedsbrevet, men det er selvfølgelig fanget i min mailklient, så jeg er ikke helt sikker på, hvad du ændrede.

  Tak!

 2. 3
  • 4

   Hej Russell,

   Frølisten, der leveres af 250ok, spænder over tjenester og regioner og skaber en prøveudtagningsliste, der er repræsentativ for den overordnede listes leveringsevne.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.