Sådan designer du en e-mail for at gendanne en kunde

reparere hjertet

De fleste marketingfolk arbejder på at få, vokse, holde strategier. Få kunder, voks kunder og hold kunder. Efter at have deltaget i en Webtrends-konference, Det lærte jeg også at genvinde eksklienter er en god strategi.

Siden jeg deltog i konferencen, har jeg holdt øje med en ny engagement eller genopretningskampagne. For nylig dræbte jeg min Boingo trådløs konto. Tjenesten fungerede perfekt og havde en fremragende iPhone -applikation, der forbandt enhver deltagende lufthavn ved et tryk på skærmen. Jeg lukkede ikke kontoen på grund af tjenesten ... Jeg var lige ude af vejen, så jeg behøvede det ikke mere.

Da jeg modtog e-mailen, var jeg imponeret over funktionerne, layoutet og upåklagelig design. Hver funktion i e-mailen blev omhyggeligt designet og udført godt:
boingo.png

 1. Mærke - e -mailen er stærkt mærket, så der er ingen forvirring om afsenderen.
 2. Besked - der er et meget stærkt opkald, der er en oversigt over e -mailen, så du behøver ikke læse mere, hvis du ikke vil.
 3. Tilbyd - der er en meddelelse om a særtilbud, hæve læsernes nysgerrighed, så de graver dybere ind.
 4. Værdi - før vi nævner tilbuddet, er Boingo effektiv ved først at fortælle dig, hvad der er forbedret ved deres service! De følger faktisk også hele e -mailen op med en PPS, der smider et par ekstra funktioner ind.
 5. Tilbudsdetaljer - stærkt fed skrift i kopien af ​​meddelelsen er de faktiske tilbudsdetaljer.
 6. Myndighed - meddelelsen er underskrevet af den faktiske administrerende direktør. Dette videresender til kunden, hvor vigtige de er ... beskeden kommer lige fra toppen! (Selvfølgelig indser jeg, at det ikke er ... men slutningen er meget vigtig.
 7. Kortlægge - ikke nok? Boingo bekymrer sig så meget, at de gerne vil vide hvorfor. Hvis du ikke udnytter tilbuddet, vil de i det mindste gerne høre hvorfor. Undersøgelsen, de designede, var kort, sød og præcis.

Efter min mening er dette en meget veldesignet og udført kampagne. Fik det mig til at forny min konto? Ikke på dette tidspunkt - da jeg ikke er i stand til at udnytte tjenesten. Heldigvis var det en af ​​mulighederne i undersøgelsen, der spurgte, hvorfor jeg ikke ville forny. Vil jeg forny min Boingo -service, når jeg er tilbage på vejen igen? Absolut!

4 Kommentarer

 1. 1

  Det er en sej mail!

  Jeg får normalt rigtig skøre e-mails. Men jeg blogger om dem! Jeg sætter et link i webformularen til denne kommentar, hvis du er interesseret i det skrammel, jeg normalt får.

 2. 2
 3. 3

  Jeg ser et problem her. Mange forretningsbrugere har billederne blokeret i deres Outlook. F.eks. Når jeg får en promo-mail, er designet det sidste, jeg ser der. Jeg ser normalt et antal tilfældige tekstfelter, der gør det umuligt at læse en e-mail. Når vi opretter opfølgningskampagner via e-mail, forsøger vi at gøre tingene enkle, personlige og korte, og vi får mange kunders svar.

  • 4

   Hej Daria,

   HTML-e-mails er stadig stigende. Da jeg arbejdede hos ExactTarget for et par år tilbage - var HTML-mails praktisk taget en undtagelse, men de seneste statistikker, jeg har læst, var 85% + vedtagelse. Samt gør mobile enheder en meget bedre gengivelse af HTML (og vokser). iPhone og Crackberry håndterer HTML-e-mails fantastisk.

   Jeg mener, at afkastet på HTML-e-mail langt opvejer gengivelsesundtagelserne.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.