E-mail-marketing efter numrene

e-mail-marketingnumre

Min gode ven, Chris Baggott, er ved at frigive sin første bog, Email Marketing By The Numbers. Chris skrev bogen med Ali Salg, en anden af ​​mine venner.

Chris er grundlægger i ExactTarget, det firma, jeg er ansat hos som Product Manager. Chris 'blog (sammen med andre fantastiske ledere og medarbejdere) har skubbet ExactTarget ind i stratosfæren - udnævnt til et af Incs 500 hurtigst voksende virksomheder i landet.

Ikke kun har jeg haft fornøjelsen af ​​at arbejde med Chris på ExactTarget, jeg debuterer også i hans bog - taler til automatisering og integration. Jeg ser frem til at læse bogen såvel som spændingen ved at se mig selv på tryk! Jeg har skrevet for og været i magasiner, men aldrig en bog. Det har faktisk skubbet mig til at begynde at skrive mig selv, jeg har omkring 75 sider på det, jeg har lært i mit første år med blogging. Jeg skal dog tilbage til det!

Chris starter også sit næste firma, Compendium-software. Jeg har også haft fornøjelsen af ​​at arbejde med Chris om denne opstart - vi brugte mange aftener på at tale med den uheldige kompleksitet ved blogging af brugergrænseflader og læsernes manglende evne til let at finde indhold. Du kan se Compendium på kortet snart gøre netop det! Jeg vil ikke slippe for meget ud af posen på den, men jeg er begejstret for at se Chris 'vision komme til virkelighed som ExactTarget gjorde. Chris arbejder på Compendium på fuld tid nu. Jeg har en søn på vej til college, så jeg var nødt til at vælge den sikre rute og holde mig til et firma, der allerede eksploderer!

Forudbestil din kopi af e-mail-marketing med numrene! E-mail er stadig en utrolig teknologi med mange flere løfter. I modsætning til enhver anden teknologi er tilladelsesbaseret e-mail stadig i spidsen for 'push' marketing. Det vil sige, du gav mig tilladelse til at kommunikere med dig, og jeg er i stand til at skubbe den kommunikation til dig, når jeg har brug for det. Fjernsyn, Radio, Aviser, RSS har stadig en stor afhængighed af, at kunden, klienten eller udsigten 'tuning'. E-mail er vokset til en del af hverdagen for os (jeg ved ikke, hvad jeg gjorde før e-mail!) Og vil fortsat være sådan.

Jeg kan ikke vente med at få en kopi af bogen! Og det er bedre at blive signeret, Chris!

6 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Sal,

   Det håber jeg! Chris er en god fyr og er en e-mail-evangelist, der har udråbt e-mailens magt over hele kloden i de sidste 5 år. Hans råd er bevist og foran. E-mail ses lidt på "gårsdagens" teknologi, men det er alt andet end. Marketingfolk finder e-mail-integration, destinationssider, udløste sendinger osv. Kører mere og mere trafik og indtægter til deres websteder.

   Tak!
   Doug

 2. 4

  Det ER en fantastisk bog, og brummen er begyndt omkring det i vores cirkel i Atlanta. Doug, godt at finde din blog og de bedste ønsker til dig, Chris og tankelederne på Exact Target and Compendium. Kom tilbage til Atlanta og tag en bøf med mig engang! Scott

 3. 5

  Scott,

  Dejligt at høre fra dig og glad for, at du fandt mig! Jeg ser frem til at mødes med dig igen snart.

  For folk der ikke ved: Definition 6 er en af ​​pionererne inden for udnyttelse af teknologi inden for markedsføring. Hvis der var et enkelt firma, jeg har arbejdet med, forstået tværmedieannoncering, automatisering og evnen til at udnytte styrkerne i hver, er det Definition6.

  Scott og team er absolut tænkte ledere i branchen. Jeg havde fornøjelsen af ​​at gå på middag med Michael Kogon (CEO) og Scott en nat, og det var et frisk pust. Jeg fløj ud af Atlanta i en sus, levende med ideer og begejstret for at komme tilbage til at forbedre vores produkt.

  Microsoft har anerkendt Definition6 igen og igen for deres opfindsomhed og ekspertise. Det er et utroligt hold! Når vi ser på 'Fremtidens agentur', synes jeg Definition6 allerede er et godt eksempel!

  Tak for at komme forbi og fortælle mig, at du var her, Scott!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.