Utroligt nyt e-mail-design (nødvendigt)

Her er en anden e-mail, som jeg elsker at få, men som regel ikke gør noget med! Dette er Indianapolis centrum, utroligt ny e-mail.

Jeg er abonnent, fordi jeg håber, at et nyt design kommer frem - informationen til fremme downtown Indianapolis er der, men designet gør e-mailen ulæselig og ubrugelig. Her er hvorfor:

 • Der er ingen hovedlink i hovedoplysningerne til den aktuelle webside for Indy Downtown Inc. Måske er det et tilsyn, men jeg tror, ​​det har virkelig brug for det.
 • Billederne i overskriften er små og ubrugelige - jeg kan ikke engang se dem ud. Mit gæt er, at hvem der har designet e-mailen, har en meget mindre opløsning, end jeg gør, så de ser måske større ud. De optager værdifuldt rum 'over folden' ... det rum, som mennesker faktisk har kan se hvornår de åbner e-mailen i deres klient.
 • Første afsnit til venstre, Et ord fra IDI, er en dårlig titel og overbevisende. Måske ved folk ikke engang, hvad en IDI er?
 • Skriftstørrelsen er lille, ulæselig og har ingen afsnitskift eller kugler, der giver mine øjne mulighed for at skimme indholdet. Som et resultat læste jeg det ikke! Billedet var dog et godt kald!
 • Kalenderbegivenhederne er sandsynligvis den bedste ting ved denne e-mail, men der er ingen opfordring til handling på begivenhederne ... Giv mig et link til at købe billetter og få flere oplysninger om hver begivenhed, så jeg kan gå! Jeg vil ikke se en begivenhed her og prøve at søge på Google. Jeg har ikke tid til det!
 • Indholdet smadres og klemmes unødigt i tynde kolonner. Folk er på meget større skærme nu med bredere opløsninger ... flyt til et 800 til 1000 pixel bredt format. Da din kalender er et højre sidebjælke, har brugeren ikke noget imod at rulle vandret for at nå sidebjælken og derefter læse den.
  Fjern venligst
  Den 2
  søjler klemt
  i 1…
  der er kun
  plads nok
  efter et par
  ord og det er
  virkelig svært
  at læse.
 • Der skal mindst være en overvældende opfordring til handling til e-mailen. Vil du have mig til at besøge bymarkedet? Køb en koncertbillet? Giv mig et unikt opfordring til handling snarere end et valg på 40. Fortæl mig mere om en ting end alle de andre, der vil køre mig derhen.
 • Indarbejd landingssider og uddrag, hvis du er bekymret for plads. Skriv et kort uddrag med et link til den 'fulde historie', der bringer mig til en side med noget vejrtrækningsrum og yderligere information.
 • Hvor er billederne af mennesker? Ikke at have smilende fotos af mennesker i denne e-mail får mig til at føle, at jeg læser en brochure eller nyhedsartikel. Fotos af mennesker, der nyder disse begivenheder og placeringer i Indy centrum, kommer i forbindelse med mig.
 • Hvad skete der i sidste uge? Hvad med en god opsummering af en begivenhed eller virksomhed, som du promoverede på e-mailen med nogle kommentarer fra læserne om, hvor fantastisk en tid de havde. Gør det personligt!

Min pointe er ikke at smække denne e-mail. Som sagt er den fyldt med god information ... måske for meget! Det er tydeligt, at de mennesker, der skrev kopien, lavede deres hjemmearbejde - det har bare brug for bedre præsentation, så læserne kan forbruge og handle på det.

utroligt nyt

En kommentar

 1. 1

  Hvis jeg var designerne / forfatterne af e-mailen, ville jeg def. klip kopien med mindst 1/2. Du kan linke bestemte artikler til en anden side med indhold.

  Måde for meget kopi til en e-mail.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.