Utroligt nyt e-mail-design (nødvendigt)

Her er en anden e -mail, som jeg elsker at få, men som regel ikke gør noget med! Dette er Indianapolis centrum, utroligt ny e-mail.

Jeg er abonnent, fordi jeg håber, at et nyt design kommer frem - informationen til fremme downtown Indianapolis er der alt sammen, men designet gør e -mailen ulæselig og ubrugelig. Her er hvorfor:

 • Der er ikke noget hovedlink i hovedinformationen til det faktiske websted for Indy Downtown Inc. Måske er det en forglemmelse, men jeg tror, ​​det virkelig har brug for det.
 • Billederne i overskriften er små og ubrugelige - jeg kan ikke engang finde dem ud. Mit gæt er, at hvem, der har designet e -mailen, har en meget mindre opløsning, end jeg gør, så måske ser de større ud. De optager værdifuld plads 'over folden' ... den plads, som folk faktisk har kan se hvornår de åbner e-mailen i deres klient.
 • Første afsnit til venstre, Et ord fra IDI, er en dårlig titel og uoverbevisende. Måske ved folk ikke engang, hvad en IDI er?
 • Skrifttypestørrelsen er lille, ulæselig og har ingen afsnitsafbrydelser eller punkter, så mine øjne kan skumme indholdet. Som et resultat læste jeg det ikke! Billedet var dog et godt opkald!
 • Kalenderbegivenhederne er nok det bedste ved denne e -mail, men der er ingen opfordring til handling om begivenhederne ... giv mig et link til at købe billetter og få mere information om hver begivenhed, så jeg kan gå! Jeg vil ikke se en begivenhed her og prøve at søge den på Google. Det har jeg ikke tid til!
 • Indholdet smadres og presses unødigt i tynde søjler. Folk er på meget større skærme nu med bredere opløsninger ... gå til et 800 til 1000 pixel bredt format. Da din kalender er en højre sidepanel, har brugeren ikke noget imod at rulle vandret for at nå sidepanelet og derefter læse den.
  Fjern venligst
  Den 2
  søjler klemt
  i 1…
  der er kun
  plads nok
  efter et par
  ord og det er
  virkelig svært
  at læse.
 • Der skal mindst være en overvældende opfordring til handling til e-mailen. Vil du have mig til at besøge bymarkedet? Køb en koncertbillet? Giv mig et unikt opfordring til handling snarere end et valg på 40. Fortæl mig mere om en ting end alle de andre, der vil køre mig derhen.
 • Medtag destinationssider og uddrag, hvis du er bekymret for rummet. Skriv et kort uddrag med et link til den 'fulde historie', der bringer mig til en side med lidt åndedrætsrum og yderligere oplysninger.
 • Hvor er billederne af mennesker? Ikke at have smilende billeder af mennesker i denne email får mig til at føle, at jeg læser en brochure eller nyhedsartikel. Billeder af mennesker, der nyder disse begivenheder og steder i Indy centrum, vil forbinde mig.
 • Hvad skete der i sidste uge? Hvad med en god opsummering af en begivenhed eller virksomhed, som du promoverede på e-mailen med nogle kommentarer fra læserne om, hvor fantastisk en tid de havde. Gør det personligt!

Min pointe er ikke at smække denne e -mail. Som sagt er den spækket med god information ... måske for meget! Det er tydeligt, at de mennesker, der skrev kopien, lavede deres lektier - det har bare brug for en bedre præsentation, så læserne kan forbruge og handle ud fra det.

utroligt nyt

En kommentar

 1. 1

  Hvis jeg var designerne / forfatterne af e-mailen, ville jeg def. klip kopien med mindst 1/2. Du kan linke bestemte artikler til en anden side med indhold.

  Måde for meget kopi til en e-mail.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.