Apple eMac og Microsoft XBox?

Det ser ud til at være en passende dag for dette at ske. Den dag, hvor Apple frigiver iMac - en smuk computer, en ven af ​​familien gav os den ældre fætter, eMac. EMac er virkelig den CRT version af iMac. Det ligner noget ude af 2001 A Space Odyssey - Jeg synes, det er mere et kunstværk end en computer.

Det er dog en ret hurtig lille (stor) computer! Jeg er imponeret. Vi skal opgradere det til 512 Mb RAM og finde et sted at vise det frem i huset. Mit hjem er hurtigt ved at blive et Apple -museum - med et AppleTV, et par iPod Shuffles, en G3, en G4, en eMac og en MacBookPro. Yikes. (G3 og G4 er ikke i gang endnu).

En af de manglende dele til eMac er muligheden for at tilføje et trådløst netværkskort. Apple solgte AirPorts dengang, og du kunne oprette forbindelse til dem via et Ethernet -kabel. De har stadig AirPorts nu, men i sand Mountain Dew -ånd - de er AirPort Extremes - der kører den nyeste og bedste 802.11g. Jeg har allerede et godt Netgear trådløst netværk, så jeg vil ikke opgradere endnu.

eMac og Xbox Wireless

Hvad skal man gøre!? Hvordan ville en uden en AirPort gå hen og få dette dyr op på Internettet? Min søn kom med et genialt svar på det spørgsmål. Han gik og hentede en XBox trådløs enhed, som vi ikke brugte, og koblet den op ... Voila! Det er ikke andet end en trådløs ethernetbro, hvor XBox kan koble sig til netværket - det samme, som vi forsøgte at gøre med eMac.

Det virkede! Her er en billede af os, der streamer en film via den trådløse XBox Ethernet-bro.

Nej, vi vil ikke beholde tingene på denne måde. At blande Mac og Microsoft føles lidt beskidt for mig (selvom jeg gør det meget!). Min gode ven, Bill, havde en ekstra Linksys WET11 trådløs ethernetbro, som jeg konfigurerede og stod op i aften. Den trådløse XBox -enhed vender tilbage til sin retmæssige ejer ... den XBox.

Jeg får snart brug for et serverrum.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.