Apple eMac og Microsoft XBox?

Det ser ud til at være en passende dag for dette at ske. Den dag, hvor Apple frigiver iMac - en smuk computer, en ven af ​​familien gav os den ældre fætter, eMac. EMac er virkelig det CRT version af iMac. Det ligner noget ude af 2001 A Space Odyssey - Jeg synes, det er mere et kunstværk end en computer.

Det er dog en ret hurtig, lille (stor) computer! Jeg er imponeret. Vi opgraderer det til 512 MB RAM og finder et sted at vise det ud i huset. Mit hjem er hurtigt ved at blive et Apple-museum - med et AppleTV, et par iPod Shuffles, en G3, en G4, en eMac og en MacBookPro. Yikes. (G3 og G4 er ikke i gang endnu).

Et af de manglende stykker til eMac er muligheden for at tilføje et trådløst netværkskort. Apple solgte AirPorts dengang, og du kunne oprette forbindelse til dem via et Ethernet-kabel. De har stadig AirPorts nu, men i ægte Mountain Dew-ånd - de er AirPort Extremes - kører den nyeste og bedste 802.11g. Jeg har allerede et godt Netgear trådløst netværk, så jeg vil ikke opgradere endnu.

eMac og Xbox Wireless

Hvad skal man gøre!? Hvordan ville man uden en AirPort gå og få dette udyr op på Internettet? Min søn kom med et genialt svar på det spørgsmål. Han gik og fik en XBox Wireless-enhed, som vi ikke brugte, og kablet den til… Voila! Det er intet andet end en trådløs Ethernet-bro, som XBox kan tilslutte sig netværket - det samme som vi prøvede at gøre med eMac.

Det virkede! Her er en billede af os, der streamer en film via den trådløse XBox Ethernet-bro.

Nej, vi holder ikke tingene på denne måde. At blande Mac og Microsoft føles lidt beskidt for mig (selvom jeg gør det meget!). Min gode ven, Bill, havde en ekstra Linksys WET11 trådløs Ethernet-bro, som jeg konfigurerede og stod op i aften. Den trådløse XBox-enhed vender tilbage til den retmæssige ejer ... den XBox.

Jeg har brug for et serverrum snart.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.