Er du en elefant eller en sommerfugl?

helpindyonline.pngMandag mødtes jeg med Roger Williams, præsident for Emergent Leadership Institute. Mødet med en nonprofitorganisation er altid inspirerende ... Roger har ændret regionen ved at opbygge Help Indy Online - et program, der får de unge til at tjene samfundet. Hans online system og brug af sociale medier har været utroligt. Samt, ROI på hans program er eksponentiel.

Roger delte en analogi, som jeg elsker, spurgte han ”Er du en elefant eller en sommerfugl? "

Både elefanter og sommerfugle er mindeværdige, men de har forskellige forskelle.

  • An elefant er ikke altid anerkendt som værende smuk. En elefant er lidt klodset, bliver snavset, når den marcherer gennem mudderet, efterlader et spor og sætter sit spor, hvor den sidder. Elefanter er i stand til at gøre det tunge løft og bevæge organisationer fremad.
  • Sommerfugle er smuk. De bæres med vinden, efterlader ikke et mærke og flyver smukt fra sted til sted. Hvis de lander i mudderet, bliver de ikke engang beskidte.

Som konsulent er mit job at ændre de virksomheder, jeg arbejder med til det bedre. Jeg kan ikke være en sommerfugl, jeg må være en elefant. Hvis jeg ikke får resultater for mine kunder, vil jeg ikke få succes og i sidste ende mister forretningen. Hvis mine kunder ikke lytter til mig, kan jeg ikke blafre videre til den næste klient ... Jeg må komme ned i snavs og sætte mit præg.

Jeg har altid været en elefant [indsæt overvægtig joke her ...], nogle gange til en fejl. Jeg er dog fortrolig med, hvem jeg er, og genkender de forskelle, jeg har gjort med de organisationer, jeg har arbejdet for. Jeg kan godt lide at være en elefant. Så hvad er du?

Er du en elefant eller en sommerfugl?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.