Ej dit domæne!

Depositphotos16189387 m 2015

En af de nye funktioner i Blogger er, at du kan hoste applikationen på dit domæne. (Jeg bemærkede, at de også tilbyder at bruge dit Google -konto -login på den nye platform. Det er rart). WordPress har tilbudt at være vært for din blog, tilpasse dit tema, tilføje plugins osv. i et stykke tid nu. Jeg tror, ​​det er en af ​​de vigtigste grunde til, at jeg valgte WordPress ... Jeg ville eje mit domæne.

Hvorfor?

Problemet med at starte din blog og køre den på en af ​​de mange platforme, vox, skriveblok, blogger eller wordpress, er at de ejer din trafik, ikke dig. Du er afhængig af deres servere, deres platformændringer, deres nedetid, alt! Det eneste du 'ejer' er din stemme.

Det er ikke et stort problem, hvis du bare vil føre en journal derude. Men hvis du skifter mening og beslutter dig for at være seriøs med at blogge, måske få reklamer osv., Og gæt hvad? Du sidder fast ... alle de store søgemaskiner har nu din stemme (indhold) indekseret på en andens websted. Det betyder, at de ejer trafikken, ikke dig.

Og hvad sker der, hvis de går i mave? Hvad hvis deres serverydelse eller software bliver så uforklarligt forfærdeligt, at du skal forlade dem. Heldigvis kan du tage dine indlæg med, men desværre kan du ikke tage din søgemaskineindeksering. Det kan sætte dig bag i uger og måneder, mens du venter på, at alle skal indeksere dit websted og opdatere alle deres referencer til dit websted. I weekenden flyttede jeg mit websted til en anden konto, og alle mine links og søgeresultater fungerer fortsat som før. Jeg vil også anbefale at bruge en permanent linkstruktur, så hvis du flytter til en anden platform, kan du opretholde din linkstruktur.

Mit råd til nye bloggere?

Ej dit blogdomæne! Lad ikke engang din 'techy' registrere det for dig. Du skal eje det, du skal forny det, du skal holde styr på det. At eje et domæne er som at eje din gadeadresse. Vil du sætte ejendommen i en andens navn? Hvorfor ville du gøre det med din virksomhed eller din blog?

Mit råd til blogplatforme?

Tilbyd navneservertjenester. Dette ville give mig mulighed for at registrere et domænenavn hos min yndlingsregistrator, men pege min navneserver til dit websted. Hvis jeg beslutter mig for at flytte min blog eller mit websted til en anden vært, kunne jeg simpelthen flytte mit websted og opdatere min navneserver. Dette kan også være en 'pay per use' -model. Jeg ville undgå domænenavnsregistreringstjenester, da de kan være smertefulde, og du bliver nødt til at tilføje alskens support og integration til dit websted. Men at have en domænenavneserver, der peger http://mydomain.com til http://mydomain.theirdomain.com, er ganske enkelt.

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er helt enig, Douglas. Hvorfor aflevere kontrollen med indholdet dig oprettet til en anden?
  Jeg husker, da jeg skulle betale $ 72 for mit første domæne, men i disse dage er omkostningerne ikke rigtig en grund til ikke at få dit eget domæne. Og der er stadig mange kreative navne tilgængelige. (Og de stammer kun fra min eftermiddagsundersøgelse ...).

  På en helt anden note, da du nævner en forretningsmodel for blogging-platformudbydere; Jeg har altid spekuleret på: hvordan tjener WordPress penge? Er det bare donationer, og fungerer det faktisk?

  Jeg er forbløffet over det faktum, at ejeren af ​​wikipedia nægter at have bannerannoncer på deres websted. Respekt!

 2. 2

  Jeg har været igennem besværet med at komme for sent med at få et domænenavn. Årsagen til, at jeg købte mit domænenavn, var fordi jeg ville eksperimentere mere. Imidlertid følte jeg smerten ved at flytte.

 3. 3
 4. 4

  Tak for henvisningen til mit indlæg, Doug. Jeg sætter pris på det.

  Jeg er helt enig om at eje dit eget domæne så hurtigt som muligt, hvis ikke lige fra starten af ​​bloggen. Du åbner op for mange flere muligheder for dig selv. Og ting har tendens til at vokse. Du kan starte med at eksperimentere bare for at se, om du kan lide det, og så brug en andens platform. Men hvis du finder ud af, at du kan lide det og ønsker mere frihed, har du inviteret en masse arbejde for dig selv og de andre konsekvenser, du talte om.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.